› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.05.2014

İlham verici gelin makyajları

Gelin makyajı, gelinlikten sonraki en önemli unsur belki de... Saçınızda abartıya kaçabilirsiniz ama makyajda çok dengeli olmalısınız. İlham verici gelin makyajlarını sizin için derledik.

Gelin makyajı ne yazık ki hata affetmez. O yüzden dozunda renkler kullanmalı, profesyonel destek almalısınız. Aşırı makyaj gelinin masumiyetine gölge düşürebilirken, yetersiz makyajda özensiz ve soluk görünebilir.

İşi uzmanına bırakmak en iyisi olabilir. Ama unutmayın, kendinizi rahat hissettiğiniz makyaj en doğru makyajdır. Ne isteyip ne istemediğinizi mutlaka net olarak belirtmelisiniz.



Eğer makyajınızı kendiniz yapacaksanız, birkaç ay öncesinde gelinlik modelleri ve genel evlilik hazırlıkları ile ilgili dergi karıştırırken mankenlerin makyajlarına da dikkat edin. Beğendiğiniz bir tarz olursa resmi saklayın ve örnek olarak kullanın. En azından ne istediğinizi net biçimde ifade etmiş olursunuz.

Kalıcı, su bazlı ve suya dayanıklı ürünler kullanmaya gayret gösterin. Düğün maceranız sabahın erken saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar devam edecek. Bu yüzden makyajınızı tazelemek için en yakın arkadaşınıza ya da annenize ruj ve pudranızı verin, ihtiyacınız olabilir.








İlham verici gelin makyajlarını deneyip, kendinizi prenses gibi hissetmeye ne dersiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2