› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.02.2013

Ünlülerin gelin saçları

Gelin saçımızın nasıl olacağına karar verene kadar göbeğimiz çatlamıştır ya da bir gün illa ki çatlayacaktır. Bakın ünlüler bu aşamayı nasıl atlatmışlar.

Evlenme kararı alınan dakikadan itibaren bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kafada dolaşan yüzlerce soru işareti, yapılacak onlarca iş, verilecek bir sürü karar arasından en çok kafa kurcalayanlardan biri gelin saçıdır. Belki yıllardır hayalinizde olan bir saç modeli vardır, belki de iş başa düşecek ve derin bir araştırmaya düşeceksinizdir.

Grace Kelly'den Audrey Hepburn'e, Nicole Kidman'dan Jessica Biel'e tek tük birkaç örnek hariç ünlülerin ne kadar da sadelikten yana olduğunu göreceksiniz. Nasıl mı?
Ünlülerin gelin saçı modellerini görmek için hemen tıklayın.



audrey hepburn dugun
Mel Ferrer/Audrey Hepburn


Pudra.com olarak kendimize bir görev edindik. Yıllardır hayranlık duyarak izlediğiniz, dinlediğiniz ya da bir şekilde takip ettiğiniz ünlülerin neredeyse hiçbirinin bu konuyu o kadar da dert etmediğini sizlere kanıtlamak istiyoruz. Nereden mi biliyoruz, gördüklerimizden yola çıkıyoruz.

Evlenmeye karar verdiğiniz günden beri düğününüz var diye saçlarınızı kestirmediğinizi biliyoruz. Oysa bakın Audrey Hepburn kısacık saçlarına taktığı çiçek tacıyla ne kadar zarif, ne kadar güzel...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2