› 
 › 
pudra.com 22.05.2009

The Body Shop ile yaz tazeliği...

Cilde bronzluk ve ışıltı katan, gözlere canlılık veren üç yeni ürün denedim, hepsi de harika…

The Body Shop’un üç yeni ürününü denedim. Ve bayıldım! Deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaz için makyaj ürünlerinizi yenilemek, farklı bir görünüm yaratmak istiyorsanız doğal ürünler satın alabileceğiniz The Body Shop mağazalarına mutlaka uğrayın…

The Body Shop ile yaz tazeliği...

1-) İlk denediğim, Nature’s Minerals Bronzlaştırıcı Pudra. İki renk seçeneğinden oluşuyor. Açık tenliyseniz 01 Warm Stone rengini tercih edin. Normalde bu tür toz pudraları uygulamakta güçlük çekebiliyor insan ama ben zorlanmadım, makyaj uzmanı Chase Aston’ın tarifine kulak verdim, “Pudrayı alt üst çevirerek kullanıma hazır hale getirin. Üstte kalan fazla kısmı alın ve yüzünüzün ışıltı vermek istediğiniz bölgelerine hafifçe uygulayın – alnınıza, yanaklarınıza, çene bölgesine.”

Nature’s Minerals minerallerden üretilmiş, modern bir pudra ve gerçekten de içeriği gibi doğal bir görünüm veriyor. Çok hafif, yüzü boyadığı ya da gözenekleri kapattığı hissine kapılmıyorsunuz. Benim yorgun ve soluk tenimi hemen canlandırdı. Dermatolojik olarak test edilmiş ve hassas ciltler için de uygun bir ürün.

2-) Makyaj seansımda ikinci durak, bronzlaştırıcı pudranın üzerine sürdüğüm Brush-On Radiance ürünü oldu. Pastel renklerinde şeker gibi minik toplardan oluşan Bursh-On Radiance’ın yüzüme ışıltı vermek için aradığım ürün olduğuna karar verdim! Işığı yansıtan parçacıkları ve inci pigmentleri cilde güneşin parlaklığını veriyor. Ayrıca The Body Shop’ un Yerel Ticaret programı ile elde edilen marula yağı bakımından zengin formülü cildi yumuşatıp koruyormuş… Çünkü içinde E vitamini var. Daha ne ister insan?

3-) Üçüncü ve son durak, Super Volume Mascara 03 Cobalt. Şok edici, elektrik mavi renkte bir maskara. Normalde cesaret etmediğim bir renk ama sıkıcı kahverengilerim ve siyahlarımdan sonra gerçekten de yüzümde bir tazelik, yenilik olarak hemencecik benimsedim! Formül kirpikleri tek tek sardığı için topaklı bir görüntü kesinlikle oluşmuyor… Aslında özellikle kahverengi gözlerde hoş duracağını düşünüyorum.

The Body Shop’un daha birçok yeni ürünü var. Canlı renklerde Eye Colour far paletleri, ışıltılı ve bronzlaştırıcı Body & Leg Shine stick, otobronzanlar Kakao Yağı Everyday Summer Vücut Losyonu ve E Vitamini Everyday Summer Yüz Losyonu gibi… En yakın zamanda deneyeceğim!

The Body Shop’un internet sayfasını ziyaret etmek için tıklayın.

Fiyat bilgileri:

Nature’s Minerals Bronzlaştırıcı: 42,90 TL
Brush on Radiance: 33,90 TL
Super Volume Mascara: 25,90 TL
Eye Colour Far Paletleri: 21,90 TL
Body & Leg Shine: 39,90 TL
Kakao Yağı Everyday Summer Vücut Losyonu: 33,90 TL
E Vitamini Everyday Summer Yüz Losyonu: 30,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER