› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.10.2009

Nur Toktay’dan 2010 kış makyaj tüyoları

Gündüz makyajında bejler, uçuk pembeler; gece makyajında ise mat kırmızı ve mürdüm rengi ruj çok popüler…

Makyaj Uzmanı Nur Toktay, gündüz makyajında; bejler, uçuk pembeler yarı mat ya da parlak renklerin; gece makyajında ise mat özellikli kırmızı ve mürdüm rengi ruj tonlarının kullanılmasını önererek makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor’den sezona özel ürünleri anlatıyor.

Nur Toktay’dan 2010 kış makyaj tüyoları




Mevsim değişiklikleri ile birlikte cildimizin ihtiyaçları da değişiyor. Sonbahar ve kış aylarında cildin neme daha fazla ihtiyaç duyması nedeniyle su bazlı nemlendiriciler yerine biraz daha derinlemesine nüfuz eden yoğun nemlendiriciler tercih edilmelidir diyen Makyaj Uzmanı Nur Toktay’ın önerisi Olay Regenerist Micro Yapılandırıcı Krem.




Sonbahar-kış sezonunda, dramatik ve ihtişamlı görünümlerin yanı sıra klasiğe dönüş ve olabildiğince gösterişli makyajın ön planda olacağını belirten Nur Toktay, “Kullanacağınız fondötenin kapatıcı özelliğinin yoğun olması, cildinizi soğuktan koruyup pürüzsüz bir görüntüye kavuşturmuş olacak” diyor. Nur Toktay’ın fondöten tercihi ise Max Factor Miracle Touch ve Max Factor Lasting Performance.




“Doğallıktan vazgeçmek tabii ki mümkün değil” diyen Nur Toktay bu sezon; yaratıcılığın ve ihtişamın ötesinde ciltte en doğal renklerin de kullanılacağını söylüyor:
“Toprak tonları yani bakırlar, bronzlar ve çikolata kahveler ayrıca gece mavisi ve mor bu sezonun gözde renklerinden. Gündüz makyajımızda bu renkleri çok daha hafif kullanırken gece makyajında ise üzerine eyeliner uygulayarak bu renklerin belirginliğini ve derinliğini artırabiliriz. Uygulacağımız rimel, kirpiklerimizi olduğundan daha uzun ve volümlü göstermelidir. En dipten en uca kadar fırçayı çevirerek kirpiklerimizi boyamalıyız. Takma kirpik etkisi yaratan rimeller tercih edilirse daha az uğraşarak bu sonuca varmamız mümkün olacaktır diyen Nur Toktay’ın önerisi, Max Factor False Lash Effect Maskara.




Cildin, kayısı ve gül kurusu renkli allıklarla aydınlık ve sağlıklı bir görünüm kazanacağını vurgulayan Nur Toktay, “Toprak rengi allıklarla gölgelendirme yapabiliriz. Daha naturel bir görüntü elde etmek istiyorsak kayısı ve gül kurusu renkleri tercih etmeliyiz” diyor. Nur Toktay’ın önerisi; Max Factor Flawless Perfection Allık ve Max Factor Miracle Touch krem allık.







Bejin dönüşüyle gündüz makyajında krem rengi farlar ve pembenin hafif tonlarının yarı mat ya da parlak tercih edilebileceğini söyleyen Nur Toktay, gece makyajında ise uygulayacağınız rujun mat özellikli kırmızı ve mürdümün tonlarında olmasını öneriyor.









Nur Toktay; sonbaharda, yazı kıskandıracak kadar çekici görünmek için Max Factor Lipfinity’nin çarpıcı sonbahar dudak tonlarını öneriyor. Max Factor Lipfinity ile dudaklarınız sadece mükemmel görünmekle kalmıyor, gün boyu sürecek kalıcılık sağlıyor.






Gece makyajında ise dumanlı göz makyajının bu sezon da her zaman olduğu gibi yerini koruduğunu belirten Nur Toktay, gece makyajında ekstra simli farların kullanılmasını öneriyor. Dumanlı göz makyajında, göz kalemlerinin daha yoğun kullanılmasını tavsiye eden Nur Toktay, “Kaşlar ise mutlaka vurgulanmalı ama olduğundan daha koyu boyanarak değil, bunun yerine kaşın bittiği üst noktanın üzerinden kaş kalemi ile geçilerek bu vurgu yapılmalıdır” diyor.






Olay'in Total Effects serisini denediniz mi? Gerçek bir mucize!

Yılın oje markaları ve renkleri. Chanel yeşilini görmeden geçmeyin!

Gece dışarı mu çıkıyorsunuz? Makyajı abartın, marjinal olun!

Ruj sürme teknikleri...

Küçük güzellik sorunlarına basit çözümler pudra.com'da....

Makyajda pırlanta ışıltısı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER