› 
 › 
Pudra.com 27.01.2011

2011 İlkbahar Yaz mini trend raporu

Bahar mevsiminde yeni renkler ve yeni trendlere tekrar "merhaba" diyeceğiz. Peki, yeni mevsimin renkleri ve tarzı nasıl olacak? Uzmanından mini trend raporu Pudra.com'da.

Avon'un “Kendi Stilinizi Yaratın” çalışmasında Azra Akın ile birlikte yeni sezonun güzellik trendlerini sunan imaj danışmanı Önder Tiryaki, 2011 İlkbahar Yaz güzellik sezon trendlerini şu şekilde özetliyor:

2011 İlkbahar Yaz mini trend raporu

Makyaj
Makyajda da feminen yüz hatları ve ışıldayan ten makyajı öne çıkıyor.

Kahve tonlarında yapılmıs göz makyajı, kalın ve düz kaşlar ve kırmızı dudak bu yılın vazgeçilmez trendlerinden. Siyah göz makyajını da unutmamak gerek.





Saç
Saçlarda ise kadınların vazgeçemediği renkler arasında olan sarı saç yılın en belirgin trendi. Sarıyı kahve tonları ve sıcak kumral yani yansımalı kumral tonları takip ediyor.

Tarama şekillerinde de özensiz yapılmış rahat dalgalar ile birlikte iri ve dolgun dalgalar da yılın trendlerinden...










Dünya Güzeli Azra Akın’dan güzellik, makyaj ve güzelliği bütünleyici takılar üzerine...
Kendisi için güzelliğin “doğallık ve pozitiflik” demek olduğunu ve güzelliğin insanın içinden gelen, yüzüne yansıyan bir unsur olduğunu dile getiren Azra Akın; güzel bir cilt, hoş bir makyaj, kişiye yakışan kıyafetler; uygun takı ve aksesuarla tamamlandığında güzelliğin pekiştiğini ifade etti. Makyaj uygulamanın ise kendisi için çok büyük bir keyif olduğunu ekleyen Azra Akın, makyajı resim yapmaya benzettiğini ve renklerle oynayarak farklı görünümler yaratmayı çok sevdiğini ekledi.

Öncelikle doğal görünüm ve pastel renkler ön planda. Pembeler, yeşiller, sarılar, doğanın renkleri her yerde. Gece makyajında ise belirgin gözler, buğulu bakışlar, çarpıcı dudaklar ve ciltte doğal ışıltılar vurgulanıyor. "Ben de şimdi olduğu gibi keyifle tüm bunları uyguluyor olacağım” dedi.

Güzelliğini, tercih ettiği takılar ile bütünleyen Azra Akın, “Takı kullanmayı çok seviyorum. O gün spor bir kıyafet bile giyiyor olsam, bir kolye ya da bir küpe ile kıyafetimi mutlaka hareketlendiririm. Ben her görünüme uygun olarak farklı takılar tercih ediyorum. Geceleri davetlerde daha göz alıcı ve iddialı takıları tercih ederken gündüzleri daha sade ve modern takılar tercih ediyorum” dedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER