› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.12.2016

2016'nın en çok izlenen güzellik videoları

Türkiye’den ve dünyadan bu yılın en çok izlenen makyaj videoları ile güzelliğin tadını çıkarmaya ne dersiniz? İşte size ilham verecek 10 vlogger.

Milyonlarca aboneye sahip yabancı Youtube güzellik kanallarından, Türkiye’nin en eğlenceli makyaj videolarına; 2016’nın en çok izlenen makyaj ve güzellik vlogger’ları burada! 

2016'nın en çok izlenen güzellik videoları
IStock

Rclbeauty101
Rclbeauty101, 10 milyon abonesi ve 100 milyonu aşan görüntülemelere sahip videolarıyla Youtube’un en yükselişteki kanallarından biri. Makyaj teknikleri ve stilleri, tırnak süsleme uygulamaları gibi birbirinden faydalı bilgileri eğlenceli ve renkli prodüksiyonlara sahip videolarında bir araya getiren Racehal Levin, 1995 Amerika doğumlu bir vlogger. ‘Disney Princess Pool Party’ isimli bur videosu ise bu yılın en çok izlenen videolarından biri.



Michelle Phan
Amerikalı genç girişimci Michelle Phan’ın Youtube’daki makyaj kanalı da bu yılın ‘en’leri arasındaydı. 9 milyona yakın aboneye sahip kanalın yükselişi 2009 yılındaki ‘Lady Gaga'nın gözlerine sahip olmak’ temalı video ile olmuştu. Güzellik dünyasına 2005 yılında açtığı makyaj tekniklerini anlatan blogu ile giriş yapan Michelle, bu yıl da birbirinden eğlenceli ve bilgi verici içerikleriyle hayranlarını toplamaya devam etti. 2016’da en çok izlenen videosu ise her gün kolaylıkla uygulanabilecek minimal bir makyajı anlatan ‘Cashmere Kitty’ oldu.



Nikkie Tutorials
2016’nın bir diğer en çok izlenen makyaj videoları da Nikkie Tutorials’ın kanalındaydı. 6 milyona yakın aboneye sahip kanalın yaratıcısı Nikkie, 2008’den bu yana kendini güzelliğe adamış bir isim. Hollanda’nın en çok hayrana sahip vlogger’larından olan Nikki, kanalında makyajsız halini cesurca sergileyip, doğru makyajla nasıl bir değişim yaratılabildiğini kanıtlıyor. Bu yıl en çok tıklanan videosu ise 17 milyon görüntülemeye sahip, Minnie Mouse makyaj paleti ile kendini rengarenk bir prensese dönüştürdüğü ‘Full Face Using Only Kids Makeup’ oldu.



Carli Bybel
Ve sırada 5 milyon abonesiyle vlogger dünyasının en güzel kadınlarından biri olan Carli Bybel var. Sadece makyaj değil, saça dair de birbirinden güzel tüyolar veren videolarıyla Carli, aynı zamanda ‘The Beauty Bybel’ isimli bir bloga sahip ve BH Cosmetics makyaj koleksiyonunun en dikkat çekici ürünlerinden biri olan far paletinin de yaratıcısı. Bybel’ın bu yıl en çok izlenen videosu ise saçlarda Fransız örgüsü tekniklerini anlatan ‘How To: Dutch/French Braid Your Own Hair’ oldu.



Dope2111
Dope2111 de ünlü temasıyla öne çıkan Youtube makyaj kanallarından. Hollywood’dan ilham alan ve çizgi filmlerden dünyaca ünlü müzisyen ve aktrislere, her görünümü makyaj tüyolarıyla yaratmayı gösteren videolara sahip bir kanal. Selena Gomez ve Gigi Hadid’den tutun, Disney prenseslerine ve anime karakterlerine, bu kanalda her türlü çılgınlığı bulmanız mümkün. 2016’da en çok izlenen videoları ise ‘Otel Transilvanya’dan Mavis karakteri gibi görünmenin yollarını anlatan ‘Hotel Transylvania Mavis Makeup Tutorial’ oldu.



AndreasChoice
4 milyon abonesiyle AndreasChoice da Youtube’en en meşhur güzellik kanalları arasında. Sadece birkaç dakikada uygulanabilecek pratik makyaj tüyolarıyla öne çıkan kanalın sahibi Andrea Brooks aynı zamanda bir yaşam koçu. Bu yıla damga vuran içeriği ise cilt bakım rutinini anlattığı ‘My Everyday Skincare Routine’ isimli videosu.



Kandee Johnson
Kandee Johnson, 4 milyona yakın aboneye sahip makyaj kanalında birbirinden yaratıcı videolarla karşımıza çıkıyor. Barbie makyajından Angeline Jolie görünümüne, özel gün hazırlıklarından temel makyaj tekniklerine; her duruma uygun güzellik tüyoları veriyor. Bu yılın en çok izlenenleri arasında ise dudakları daha dolgun göstermenin yolları temalı anlatan ‘How To Fake Lip (Plumping) Injections Hack’ isimli filmi yer alıyor.



Merve Özkaynak
Gelelim Türkiye’den makyaj kanallarına… Güzelliğiyle hepimize ilham veren Merve Özkaynak’ın Youtube kanalı 540 bin aboneye sahip. Makyaj trendlerinden ayın favori ürünlerine, cilt bakımından stil ipuçlarına, dopdolu içeriklere sahip bu kanalın bu yıl en çok izlenen videosu ‘Meryem Can ile Japon Kozmetik Aletlerini Denedik’ oldu.



Sebile Ölmez
Sebibebi olarak da bilinen Türkiye’nin en popüler makyaj vlogger’larından Sebile Ölmez, 613 bin aboneyle bu yılın favori güzellik kanalları arasındaydı. Eğlenceli videolarında cilt bakımından makyaja birçok konuda yaratıcı fikirler ve tüyolar veren Sebile Ölmez’in ‘Soyulan Kalıcı Ruj Yapımı ve Güney Kore'den Pudra, Ruj’ videosu 1 milyonu aşkın görüntüleme ile bu yılın en çok izlenene makyaj filmleri arasında!



Meryem Can
Türkiye’deki Youtube kanalları arasında 900 bini aşkın aboneyle en çok izlenenlerden biri olan Meryem Can, sadece güzellik değil her sektöre dair birbirinden eğlenceli videolar çekiyor. Makyaj videolarına baktığımızda ise bu yılın en çok izleneni olarak ‘Erkek Ürünlerini Denedik’ isimli komik videosu karşımıza çıkıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER