› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.01.2017

2017 SAG Ödül Töreni'nde ünlülerin makyaj sırları

NARS'ın ünlü makyaj sanatçısı Rachel Goodwin, 2017 SAG Ödül Töreni'nde ünlüler için yarattığı makyaj görünümlerini ve ilham kaynaklarını anlattı.

Hollywood'un en önemli kırmızı halı geçitlerinden SAG Ödülleri 30 Ocak’ta Amerika’da görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Oscar’ın gerçek habercisi olarak bilinen Screen Actors Guild Awards bu yıl 23. kez gerçekleşti. Ünlüler kırmızı halıda kıyafetleri, saç ve makyajları ile yine göz kamaştırdı. NARS'ın ünlü makyaj sanatçısı Rachel Goodwin, ünlü yıldızlar Brie Larson, Michelle Dockery ve Emma Stone'un harika makyaj görünümlerini yaratan isimdi. Rachel Goodwin, ünlüleri SAG Ödül Töreni'ne nasıl hazırladığını anlattı.

2017 SAG Ödülleri'nde Nars ışıltısı
 

Brie Larson'un doğal renkleri

2017 sag ödül töreni nars"Brie'nin makyajı için ilhamımı 90'lı yılların tona ton nötrlerinden aldım. Elbisesini tamamlamak için güncellenmiş bir renk paletiyle modern bir yaklaşım seçtim. Makyajın cildini yumuşak, sıcak ve bronz göstermesini istedim. "

2017 sag ödül töreni nars

Ürünler:  Soft Matte Complete kapatıcı, Galapagos Shimmer far, Kiss Me Stupid ruj



Michelle Dockery'in vurucu dudakları

nars sag ödül töreni 2017
"Michelle renkli elbisesiyle uyumlu bir makyaj istedi. İlham almak için giydiği renkli Ellie Saab elbiseye odaklandım. Makyajın Michelle'in doğal özelliklerine vurgu yaparak sofistike ve zarif görünmesini istiyordum. Michelle harika kaşlara ve elmacık kemiklere sahip, bu yüzden sadece dudaklarını renklendirdim. "
sag 2017 ödül töreni nars


Ürünler: Soft Matte Complete kapatıcı, Sun Wash Diffusing bronzer, Heat Wave ruj

 

Emma Stone'un yeşil gözleri

2017 sag ödül töreni nars
"Emma'nın elle işlenmiş su zambağı desenli Alexander McQueen elbisesi bana Monet'in resimlerini hatırlattı. Makyaj görünümünde, renkleri ve dokuları birlikte görebileceğiniz tablo ve suluboya efektlerinı kullandım. "

2017 sag ödül töreni nars
 
Ürünler: Soft Matte Complete kapatıcı, Dolce Vita allık, Snake Eyes eye-paint
 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER