› 
 › 
17.01.2019

2019 yılında tırnaklarda ışıltı moda

2019 yılında makyajda ne kadar sadelik ve doğallık varsa, ojelerde de tam aksi, ışıltı moda. Bunun için pek çok marka yeni oje serilerini raflara taşıdı.

Tırnakların bakımlı görünmesini sağlayan ojeler, ışıltılarıyla da göz alıcı bir görünüm elde edilmesine imkan tanıyor. 2019 makyaj trendlerinde ışıltılı tırnaklar öne çıkıyor. Elleri ve tırnakları ön plan çıkaran pırıltı modasını pek çok markanın piyasaya sürdüğü ışıltılı oje serileri ile takip edebilirsiniz.

2019 yılında tırnaklarda ışıltı moda

Uzun süredir en sevilen güzellik akımları arasında yer alan pırıltılı ojeler, 2019 yılında da bizimle beraber olacak. Makyaj trendleri arasında popülerliğini halen koruyan doğal ve yok gibi makyajınızı ışıl ışıl tırnaklarınızla tamamlayabilirsiniz. Almanya'nın en iyi fiyat, en iyi kalite anlayışlı markası essence’in yeni ojesi glitter on glitter off peel off nail polish de bunlardan biri. 
 
essence’in yeni ojesi glitter on glitter off peel off nail polish

essence glitter on glitter off peel off nail polish fiyatı: 19,45 TL

essence dışında Sally Hansen'dan, Dolce&Gabbana'ya kadar pek çok ünlü marka ve Flormar, Golden Rose gibi Türk markalar da ışıltılı oje modası için pek çok yeni rengi bir araya ve serilerine eklemiş.

Sally Hansen (ABD)

Sally Hansen Işıltılı OjeAmerika'nın sevilen tırnak bakım markası Sally Hansen, 2019 tırnak modasına uygun olarak ışıltılı oje serisine 3 muhteşem renk eklemiş. Özellikle ışıltılı gül kurusu rengine bayıldık. 

Sally Hansen Oje Complete Salon Manicure Işıltılı Gül Kurusu Rosie Posie (ışıltılı gül kurusu), Işıltılı Mavi 440 ve Işıltılı Mor 470 fiyatları 25TL, ancak Trendyol.com adresinde yüzde 20 indirimle, 19.90TL'ye bulabilirsiniz. 


Yves Saint LaurentYves Saint Laurent (Paris, Fransa)

Her açıdan farklı bir ışığı yansıtan sofistike, ışıl ışıl ve şeker tadında bakımlı tırnaklar için Yves Saint Laurent'in az ve öz oje renklerine de yönelebilirsiniz.

Yves Saint Laurent'nin La Laque Couture Gold Fire 92 ve La Laque Couture Red Lights 91 Ojelerini Beymenlerde 112TL'ye bulabilirsiniz.

NARS (New York, ABD)

NARS nail polish 2019Nars da, tabii ki 2019 yılına hızlı bir giriş yapıyor ve yaratıcı tonlardaki ışıltılı ojeleri ile tırnaklarımızda yerini alıyor. 

NARS'ın kendi mağazalarında, Trendyol'da, Beymen ve Harvey Nicholslarda bulabileceğiniz ojelerinin fiyatları 110TL.




Dolce&Gabbana (Milano, İtalya)

Harika oje renkleri ile gözlerimizi bayram ettiren markalardan biri de Milano'dan bir isim: Dolce&Gabbana.

Dolce Gabbana Işıltılı Ojeler 2019 
Soldan sağa, sırası ile: 830 Baroque Silver Oje, 825 Baroque Bronze Oje, 815 Topazio Oje, 220TL

Flormar (Türkiye)

Işıltılı oje modasını yakından takip eden ve özellikle sevilen ve kışı temsil eden pastel tonların ışıltılı alternatiflerini ürün gamına ekleyen markalardan biri de Flormar. 
flormar 2019 ışıltılı oje serisi

Flormar Star Shine Nail Enamel (7.99TL)

Golden Rose (Türkiye)

Golden Rose da, tırnaklarında koyu renklerden ziyade, açık tonları seven kadınlar için ürün serisindeki uçuk tonların ışıltılı alternatiflerini yaratmış. Bu sayede hem modayı takip edip hem de sevdiğiniz berrak görüntüyü korumanız mümkün olacak.

GR Metals Metallic Nail Color - Golden Rose Metalik Oje 6,90 TL
Golden Rose Metals Metallic Nail Color - Golden Rose Metalik Oje 6,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER