› 
 › 
pudra.com 08.03.2011

Bitki özleri ile üretilen ilk kozmetik marka: Zuii

Dünyada ilk “Flora Make-up” kavramını yaratan, Avustralya’nın ünlü sertifikalı organik kozmetik markası “Zuii” Türkiye'de!

Zuii makyaj ürünlerini diğer kozmetiklerden ayıran en önemli özellik, mineral içerikli olmamaları ve sadece bitki özleri (flora) ile üretilmiş olmaları. Zuii’nin bir başka önemli özelliği de tüm makyaj ürünlerinin cildi nemlendirmeleri.

Bitki özleri ile üretilen ilk kozmetik marka: Zuii

Organik sertifikalı
Çok katı standartlar uygulayan USDA Organik sertifasını kazanma başarısını gösteren Zuii’nin bütün kozmetik ürünleri sertifikalı organik olduğu için sentetik, yapay, petrokimyasal hammaddeler barındırmıyor. Güzelliği tehdit etmeyen içerikleri sayesinde makyaj yaparken cilt sağlığı da korunmuş oluyor.

Sertifikalı organik gül, papatya, yasemin gibi bitkilerin yaprakları ile hazırlanan Zuii ürünleri cilt gözeneklerini tıkamıyor ve cildin hava almasını sağlıyor. Bitki esansiyel yağlarıyla zenginleştirilmiş bu ürünler çok güzel kokularıyla da dikkati çekiyor.

Zuii’nin geniş ürün yelpazesinde rujlar, allıklar, dudak parlatıcıları, göz farları, maskaralar ve likit fordötenler bulunuyor. Bu ürünler yine Zuii’nin özel yapım fırça setleriyle cilde uygulanıyor.

Yüzünüze çiçekleri giyin!
Sloganı “Yüzünüze Çiçekleri Giyin!” olan Zuii’nin tüm makyaj malzemelerinin üretiminde kullanılan çiçek yaprakları, Saru’nun Caddebostan’daki mağazasında tüplerin içinde teşhir ediliyor.


SARU HAKKINDA
"Tabiat anaya zararlıysa insanoğluna da zararlıdır" mottosuyla yola çıkarak yaratılan Saru “İyi Yeryüzü Vatandaşı” olanlara hitap etmeyi amaçlıyor. Yüzde 100 Türk sermayeli bir kuruluş olan Saru, kimyasal ve çevre kirliliği yaratan tarım ilaçları, suni gübreler, genetiğiyle oynanmış organizmalar vb. gibi maddeleri barındırmayan sağlıklı kişisel bakım ürünleri sunuyor.

Adını, “sarı” rengin atalarımızca ilk telaffuz edildiği halinden alan Saru’nun ürün yelpazesinde dünyaca ünlü La Clarée, Ciel D'Azur, Erbaviva, Surya Brasil'in anne-bebek, hamile, kadın ve erkek kategorilerinde cilt, saç ve vücut bakım ürünleri bulunuyor.

Bu ünlü markalar CosmeBio, Ecocert, Certifie Agriculture Biologique, USDA Organic gibi saygın ve güvenilir kuruluşların sertifikalarını taşıyor.
Saru’nun Caddebostan’daki mağazası ile www.saru.com.tr adresli internet sitesinden alışveriş yapan herkese bir “Organik Yaşam Pasaportu” armağan ediliyor ve satın alınan her ürün bu pasaporta işleniyor. Toplam 12 ürün alındığında Saru ürünleri arasından değerli bir armağana hak kazanılıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER