› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.01.2012

Bobbi Brown'dan profesyonel makyaj önerileri

Bobbi Brown'un makyaj ipuçları ile profesyoneller gibi makyaj yapmayı öğrenebilirsiniz. Ünlü yıldızların da tercihi olan Bobbi Brown'dan makyaj ipuçları Pudra.com'da.






İyi makyaj yapmayı öğrenmek için kurslara zaman ve para harcamak zorunda değilsiniz.

Bobbi Brown'un makyaj kılavuzu en önemli rehberiniz! Bu rehberden aldığımız bilgiler ışığında sizin için güzel bir makyaj kılavuzu hazırladık.

Dünyaca ünlü yıldızların tercihi Bobbi Brown'un doğal makyaj için tavsiyeleri:






Fondöten
Kusursuz bir makyaj tabanı, büyüleyici bir makyaj elde etmek için ilk adım. Bobbi Brown'un tavsiye ettiği gibi, sarı-bej tabanlı bir fondöten kullanın. En iyi fondöten rengi sarı tabanlı olanlardır.

Kapatıcı
Doğal görünümlü bir etki için, fondöteninizden bir ton açık kapatıcı seçin. Kapatıcıyı önce koyu lekeleri kapatmak için uygulayın. Daha sonra gözünüzün iç köşesine kullanın. Göz çevreniz aydınlanır. Kapatıcıyı mutlaka parmak uçlarınızla sürün.

Allık
Cildinizin doğal pembeliğine yakın bir ton kullanmanız en doğrusudur. Yanağınıza çimdik atın ve ne kadar kızardıysa en fazla o tonlarda bir allık sürün. Romantik bir etki için, yanaklarının üstüne parlak bir gölge ekleyin.



Göz makyajı
Gözler sizin kişiliğinizdir, iç dünyanız hakkında çok şey söyler. Bobbi tavsiyesi; aynı rengin 3 tonunu kullanın. Açık, orta ve koyu. Böylece dumanlı göz makyajı elde edersiniz. Kahverengi tonları hem sıcak hem doğal görünür. Siyah rimeli bolca sürmeyi unutmayın.

Dudak makyajı
Dudaklarınızın doğal rengine benzer ruj sürün. Son olarak, bir dudak kalemi ile dudaklarınızın ideal şeklini tanımlayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER