› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.10.2015

Bobbi Brown Greige Makyaj Koleksiyonu

Bobbi Brown'un 2015 sonbaharına özel olarak hazırladığı Greige Makyaj Koleksiyonu, bej ve gri renklerinin şık harmonisinden oluşuyor.

Nötr tonları ve toprak renklerini çok seven Bobbi Brown, sonbahar koleksiyonunda yine kendi tarzını yansıtmış. Koleksiyona son zamanların gözdesi dumanlı-morlar ve bej-kahveler hakim. Bobbi Brown her zamanki gibi kullanışlılığı ön planda tuttuğu kadar kalite ve şıklığından ödün vermeyen parçalara imza atmış.

Bobbi Brown Greige Koleksiyonu
bobbi brown greige koleksiyonu

Greige göz paleti, Bobbi'nin evini dekore ettirirken bir araya getirdiği renklerden ilham almış. Sonbaharı yansıtan toprak tonları, küllü kahveler ve dumanlı grilerin ağırlığı göze çarpıyor. Metalik, mat ve ışıltılı tonları barındıran bu paleti doğal ama şık görünüm tutkunları çok kullanışlı bulacak. Fiyatı: 270 TL.

Intense Pigment Eye Liner, saf pigmentlerden oluşan, kullanım alanı geniş bir göz pudrası. Yoğun pigmentli yapısıyla hem mistik bir dumanlı göz makyajına hem de kusursuz çizgiler çekmeye çok elverişli. Paletlerin her birinde bulunan üç uyumlu ton sayesinde bakışlar boyut kazanıp derinleşiyor. Fiyatı: 100 TL. 

Dual Ended Eye Liner ve Smokey Eye Liner Fırça, Bobbi’nin makyaj artistlerinin isteği üzerine tasarlanmış. Bu çift taraflı fırça ile ister keskin bir çizgi çizin ister dumanlı bir etki yaratın. Fiyatı: 115 TL.

Long Wear Cream Shadow Stick, Bobbi’nin artık kült statüsüne yerleşen bu kalem formundaki krem farlara iki çarpıcı renk daha ekleniyor. Suya ve tere dayanıklı, yumuşak yapılı ve yoğun renkli Cream Shadow Stick'ler sekiz saatlik kullanım süresi vaat ediyor. En sevdiğimiz özelliklerinde biri de hem far hem de eyeliner olarak kullanılabilmesi. 
Fiyatı: 102 TL.

Ojeler, doğal gri-bej ve metalik dumanlı-gri tonlarında. Bu yeni iki oje, hem gündüz hem de gece için çok uygun. Doğal tırnaklardan vazgeçmeyenlere şık bir sonbahar dokunuşu katacak.
Fiyatı: 55 TL.

Greige makyaj koleksiyonu renk harmonisiyle bizi kendine hayran bıraktı. Çok fonksiyonlu ve kullanım alanı çok geniş bu ürünlerin en sık kullandıklarımız arasına gireceğinden şüphemiz yok.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER