› 
 › 
Pudra.com 28.01.2015

Cara Delevingne Yves Saint Laurent Beauty'nin yeni yüzü

Tüm moda ve güzellik dünyasını kendine hayran bırakan Cara Delevingne, Yves Saint Laurent Beauty makyaj kampanyalarının yeni yüzü oldu.

2013 yılından bu yana Yves Saint Laurent Beauty’nin birçok kampanyasında boy gösteren Cara, markayla olan işbirliğine artık makyaj kategorisinin yüzü olarak, kampanyalarda ve dijital filmlerde yer alarak devam edecek. Açıklama Cara’nın yer aldığı ve canlı yayınla tüm dünyada yayınlanan YSL Loves Your Lips partisinde yapıldı.

Cara Delevingne Yves Saint Laurent Beauty'nin yeni yüzü

Moda dünyasının kurallarını yıkan ikonik kaşları ve güzel gözleriyle Cara Delevingne, 16 yaşından bu yana tasarımcıların dikkatini üzerine çekiyor. 17 yaşında modelliğe başlayan Cara, 2011 yılında London Evening Standard dergisi tarafından yayınlanan Londra’nın en etkileyici 1000 insanı listesinde yer alarak, kariyeriyle büyük bir yükselişe geçti. Sosyal medyayı, özellikle yaklaşık 9 milyon takipçisi bulunan Instagram’ı aktif şekilde kullanan Cara, 2014 yılında İngiliz Moda Ödülleri'nde “Yılın Modeli” ödülünü ikinci kez alarak, bu ödülü 2 kez kazanan ilk model oldu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER