› 
 › 
style.com 17.12.2013

Cate Blanchett’ın makyaj çantası

Bu senenin en çok konuşulan kadınlarından Cate Blanchett kusursuz cildini neye borçlu? Hangi bakım ürünlerini kullanıyor? İşte Cate Blanchett’ın makyaj çantası...

'Blue Jasmine' filmindeki harika performansıyla geçen hafta Altın Küre'ye aday olduğu açıklanan Cate Blanchett, 2013'ün en çok konuşulan kadınlarından biriydi. Ünlü dergilerin ve reklam kampanyalarının yıldızı olmasında şüphesiz ki pürüzsüz cildinin de etkisi büyük.

Cate Blanchett’ın makyaj çantası
Son filmi 'Blue Jasmine'de canlandırdığı karaktere SK-II yüz bakım ürünleri ile hazırlanan oyuncu, rolü makyajsız ve en doğal haliyle canlandırmak istemiş. Fakat ekran önüne makyajsız çıkmak büyük bir risk! Özellikle yakın plan alınan sahnelerde oyuncunun yüzündeki en ufak siyah noktalar bile belli olabiliyor. Üstelik Cate’in kariyeri için aldığı riskler bununla da sınırlı değil...

Cate Blanchett, 'Elizabeth: Altın Çağ' filmine hazırlanırken kaşlarını ve kirpiklerini beyaza boyatmak zorunda kalmış. Daha da kötüsü saçlarını kazıtmış. 3 erkek çocuk annesi Cate Blanchett, eve gittiği zaman rolünü yansıtmamak için kendi methodlarını geliştirmiş. Uykusuzluktan şişen gözleri için maskeler kullanmış ve peruklar takmış. Bütün dünyanın gözleri Cate’in üzerindeyken o olabildiğince makyajdan kaçınıyor.

Şimdi gelin Cate Blanchett'in cilt bakımı ve makyaj için hangi ürünleri kullandığına bir bakalım:

SK-II Cilt bakım ürünleri: “Yıllar boyunca pek çok bakım ürünü kullandım ancak hiçbiri SK-II cilt bakım ürünleri kadar etkili olmadı. Şimdi mevsim ne olursa olsun onu yanımdan ayırmıyorum”.
SK-II Limited Edition Facial Treatment Essence, fiyat: $195.00

Talika Lipocils Expert: “Özellikle yakın çekimlerde uzun ve kıvrık kirpiklere ihtiyaç duyarsınız. Makyözümün tavsiyesiyle kullanmaya başladığım Talika, kirpiklerimin besliyor ve kıvırıyor”.
Talika Lipocils Expert, fiyat: $57

MAC Kirpik kıvırıcı: “Açıkçası kirpik kıvırıcım olmadan dışarı adımımı bile atmam.”
MAC Full Lash Curler, fiyat: $20

SK-II Facial Treatment Mask: "Film çekimleri sırasında maskeyi her gün uygulamaya özen gösteriyorum. Bunun dışındada haftada bir uygulamak yeterli oluyor”.
SK-II Facial Treatment Mask, fiyat: $90

Kevyn Aucoin Powder Brush: “Kevyn Aucoin pudra fırçasını far sürmek içinde kullanıyorum. Yumuşak dokusuyla cildime hiç zarar vermiyor”
Kevyn Aucoin Powder Brush, fiyat: $60

Daylong Extreme spf 50+ Sun: “Beyaz tenli çocuklarımı güneş yanıklarından korumak için 50 faktörlük Daylong Extreme Güneş Kremini tercih ediyorum.”
Daylong Extreme spf 50+ Sun, fiyat: $ 22.41

SK-II Brightening Derm Spealist Concentrate:“Avustralya’da yazlar çok sıcak geçiyor. Açık tenimi güneşten korumak güçlü leke gidericilere ihtiyaç duyuyorum. SK-II açık tenliler için 28 günlük boyunca kullandığım beyazlatıcı kremler ten rengimi korumama yardımcı oluyor”.
SK-II Brightening Derm Spealist Concentrate, fiyat: $ 160

Philip Kingsley Elasticizer Pre Shampoo:“Bazı filmlerde peruk takmak zorunda kalıyorum. Bütün gün peruk içinde kalan saçlarımın zarar görmemesi için Philip Kingsley Elasticizer Pre Shampoo yardımcı oluyor”.
Philip Kingsley Elasticizer Pre Shampoo, fiyat: $ 45

SK-II Signs Eye Mask:“Uzun saat süren setlerin ardından uykusuzluktan şişen gözler kaçınılmaz oluyor. Fakat her şeye rağmen yine de kamera karşısında olmanız gerekiyor. SK-II Signs Eye Mask gözümdeki tüm yorgunluğu alıyor.”
SK-II Signs Eye Mask, fiyat: $ 110

Tarte Cheek Stain: “Mineral ve meyve özlü Tarte allık makyaj yapmak için yeterli zamanım olmadığında pratik kullanımıyla harika bir görüntü kazanmama yardımcı oluyor”.
Tarte Cheek Stain, fiyat: $ 30

Giorgio Armani Si Parfüm: “Genelde sandal ağacı kokularını kullanmayı tercih ederim. Si’de bunun yanında limon aromalı kokular hislerimi harekete geçiriyor.”
Giorgio Armani Si Parfüm, fiyat: $ 72


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER