› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2014

Catherine Arley’in yeni koleksiyonu: Silky Touch Gold

Catherine Arley’in yeni koleksiyonu Silky Touch Gold, kadınların severek kullanacağı uygun fiyatlı pudralar, allıklar, rujlar ve farlar sunuyor.

Çocukken annesinin makyaj malzemelerini karıştıran, süslü kız çocuklarından mıydınız? Cevabınız evetse, yakından tanıyabilceğiniz bir marka Catherine Arley. 80’li yılların kız çocuklarının siyah ambalajlı “ruj” kokan Catherine Arley kırmızı rujla ve klasikleşmiş Catherine Arley pudrayla şimdi gülümseyerek hatırladıkları birçok anısı olabilir. Catherine Arley de bizim gibi yaş almış, bugün 34 yıllık bir marka. İçerik ve ambalajlarını değiştirerek sürekli değişmiş ve gelişmiş.

Catherine Arley’in yeni koleksiyonu: Silky Touch Gold

Yıllardır kadınlara güzellik vaat eden Catherine Arley’in son koleksiyonu Silky Touch Gold, klasik Catherine Arley ambalajlarından farklı olarak altın renkte tasarlanmış. Makyaj çantanızdan memnuniyetle çıkarabileceğiniz, şık ambalajlar hepsi. İçerik olarak da yenilenen Silky Touch Gold serisinde pudralar, allıklar, renk renk farlar ve daha birçok ürün var. Her zevke uygun fiyatlarla üretilen Gold serisi göz alıcı ve etkileyici renk seçenekleriyle makyaj tutkunlarına hitap ediyor. Üstelik online satış sitesi www.catherinearley.com’dan ürünlere hızlıca sahip olabilirsiniz. Sitede 40 TL ve üzeri alışverişte kargo ücreti alınmıyor ve belli dönemlerde kampanyalar düzenleniyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER