› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.10.2012

Chanel 2012 sonbahar oje renkleri

Chanel'in 2012 sonbahar oje renklerinden ilham alırsak, bu sezon tırnaklarda açık gri, koyu pembe ve sofistike koyu kahve mor tonlarını göreceğiz.

Chanel’in 2012 Sonbahar sezonunda da yepyeni oje renkleriyle karşımızda: Chanel Le Vernis 559 Frenzy, Chanel Le Vernis 561 Suspicious ve Chanel Le Vernis 563 Vertigo.

Chanel 2012 sonbahar oje renkleri

Chanel Le Vernis 559 Frenzy
Chanel’in 2012 Sonbahar oje renklerinde en çok dikkat çeken renk açık griyle taş rengi karışımı Frenzy. Şimdiden yok satanlar arasına giren bu renk hem nötr renkler seven hem de trendleri takip etmek isteyenler için harika bir seçim. Hem şık hem de dikkat çekici bu renk diğer markalara da ilham vermiş olacak ki pek çok markada bu tonları görmek mümkün.























Chanel Le Vernis 561 Suspicious
Sezon renklerinden Suspicious koyu ve yoğun bir pembe, hatta neredeyse kırmızıya yaklaşan bir tonu var. Bu renk de bize bu kış kırmızılar kadar koyu pembelerinde de popüler olacağını gösteriyor.

Chanel Le Vernis 563 Vertigo
Gelelim Vertigo’ya! İşte bunun tarifi biraz zor: Çok koyu bir kahve, mürdüm, koyu gri karışımı bu renk çok farklı bir karaktere sahip. İçinde hafif ışıltılar taşıyan bu vamp rengi taşımak biraz cesaret istiyor. Bize göre Chanel’in Vamp ve Strong renkleri bu renge alternatif olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER