› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2015

Chanel 2016 Yılbaşı Makyaj Koleksiyonu

Chanel'in 20. yılını kutlayan kült ojesi Rouge Noir'dan ilham alan 2016 Yılbaşı Makyaj Koleksiyonu Pudra.com'da.

Chanel, efsane ojesi Rouge Noir’ı bizlerle 20 yıl önce buluşturmuştu. Rouge Noir, "siyah kadar koyu ama siyah da sayılmayan" kırmızı tonlu rengiyle ikon statüsüne ulaştığından beri her zaman kadınların arzu nesnelerinden biri olmaya devam etti. Efsane Rouge Noir artık kendi koleksiyonuna sahip! Chanel’in "Rouge Noir Absolument" isimli 2015 yılbaşı makyaj koleksiyonunun ilhamı bu kült oje oldu.

Chanel 2016 Yılbaşı Makyaj Koleksiyonu

Koleksiyonda kış mevsimiyle bütünleşecek soğuk ve koyu tonların hakimiyeti hemen göze çarpıyor. Menekşe renkleri, kirli morlar ve şarap renkleri bunlara kontrast oluşturacak lameler, altınlar ve feminen pembelerle dengelenmiş. Karşımızda her zamanki gibi trendlere yön veren, ürün çeşitliliği ile zengin, özgün ve yaratıcı bir koleksiyon var.
chanel rouge noir absolument 2015 yılbaşı makyaj koleksiyonu



Signe Particulier far dörtlüsünde kopkoyu bir kırmızı, pembe tonlu bir bej, kadifemsi bir mor ve gözlere ışıltı katacak bir altın rengi ile yakalanan uyum hipnotize edici. Bakışlar yine Rouge Noir’ın ikonik kızıl-siyah rengini yansıtan Illusion d’Ombre krem far, Le Volume De Chanel Rouge Noir maskara ve Le Crayon göz kalemi ile derinleşiyor. Dudaklarda koleksiyonun zıtlıklarıyla bütünleşen masum soğuk pembeleri ile vamp vişne tonlarının birleşimini görüyoruz. Sağlıklı yumuşak bir ışıltı ile yüz hatlarını vurgulayacak Joues Contraste Lumiere aydınlatıcı allık şeftali bej renginde. Artık klasikleşmiş, zamansız rengiyle koleksiyonun yıldızı olmuş Rouge Noir oje, yılbaşında bol bol kullanacağımız altın ışıltılı top coatlar ve metalik gri-mor ışıltılı özgün renklerle birlikte tırnaklarımızı süsleyecek gibi görünüyor.
chanel-rouge-noir-absolument-2015-holiday-yilbasi-makyaj-koleksiyonu
Chanel’in nefesimizi kesen bu çok özel 2016 yılbaşı koleksiyonunu heyecanla bekliyoruz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER