› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.12.2016

Chanel güzelliğin kodlarını yazıyor!

Chanel 2017 İlkbahar-Yaz makyaj koleksiyonu Coco Codes ile güzelliğin kodlarını yeniden yazıyor. Koleksiyonun detayları Pudra.com'da.

Moda koleksiyonları ile sezonun moda trendlerini, makyaj koleksiyonları ile de sezonun makyaj trendlerini belirleyen Chanel, 2017 İlkbahar-Yaz makyaj koleksiyonu Coco Codes ile güzellik kodlarını baştan yazıyor. Koleksiyon Chanel'in 5 ikonik renk kodu olan kırmızı, siyah, altın, beyaz ve bej renklerinden ilhamla oluşturulmuş. Gelin birlikte koleksiyona daha yakından bakalım. 

Chanel 2017 İlkbahar-Yaz makyaj koleksiyonu ile güzelliğin kodlarını yazıyor!
 
chanel 2017 ilkbahar-yaz makyaj koleksiyonu coco codes allık
Koleksiyona iki farklı allık eklenmiş. Bunlardan biri Chanel'in kod renklerinin bir uyum içinde yer aldığı 4'lü allık paleti Coco Code Exclusive Creation diğeri ise Joues Contraste serisine eklenen gül tonlarındaki bej renkli Élégance. Coco Code Exclusive Creation'da karamel bej ve pembemsi kırmızı iki iki mat renk ile şeftali tonlu ve altın renkli iki aydınlatıcı bulunuyor. 
Chanel 2017 ilkbahar-yaz makyaj koleksiyonu coco codes far paleti

Dikkat çekici makyajların vazgeçilmezi gözlere gelirsek eğer koleksiyondaki Codes Élégants ve Codes Subtils isimli iki farklı far paleti önümüzdeki sezon göz makyajımızda hangi renkleri kullanacağımızı belirliyor. Codes Élégants yoğun altın, sıcak gümüş, yoğun kahve ve antik altın renklerinden oluşurken Codes Subtils modern makyajların vazgeçilmezi; pembemsi şeftali, bronz boz kahverengi, yoğun kalay rengi ve bronz kahveden oluşuyor.
chanel 2017 ilkbahar-yaz makyaj koleksiyonu coco codes ruj
 
Chanel'in en iddialı olduğu alanlardan birinin birbirinden dikkat çekici olan rujları diyebiliriz. Coco Codes koleksiyonunda Rouge Allure serisine eklenen parlak mercan kırmızı Ardente, alev rengi turuncu kırmızı Indépendante; Rouge Allure Velvet serisine eklenen hafif soluk pembe La Secrète, yoğun beje çalan gül rengi Libre; Rouge Coco Shine serisine eklenen sıcak parlak altın rengi Beige Doré ve dikkat çekici yarı saydam koyu kırmızı Noir Moderne bulunuyor. 

chanel 2017 ilkbahar-yaz makyaj koleksiyonu coco codes
Göz alıcı ojeler olmadan hiçbir Chanel koleksiyonu tamamlanmış sayılmaz. Chanel'in 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda 3 yeni renk ve 1 top coat bulunuyor. Bu renkler; iddialı kırmızı Rouge Red, yarı saydam süt beyazı Blanc White ve gül rengi nude tondaki Beige Beige. Coco Codes'daki renkli top coat Black Métamorphosis, ojenin üzerine sürüldüğünde ojeye yarı saydam siyah bir renk katarak parlak bir görünüm sağlıyor. 

Chanel'in yeni koleksiyonu Coco Codes bizim kalbimizi şimdiden kazandı. Olmazsa olmaz renklerin bulunduğu koleksiyondan bir parçayı makyaj çantamıza eklemek için sabırsızlanıyoruz. 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER