› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.10.2014

Chanel 2015 Yılbaşı Makyaj Koleksiyonu

Chanel'in Plumes Precieuses 2015 yılbaşı koleksiyonu "tüyden daha hafif ne olabilir?" sorusuna cevap niteliğinde. Kadınlar Chanel'in tasarladığı dramatik bakışlar, şeftali yanaklar ve kırmızı dudaklarla 2015 yılını karşılayacak.

Chanel Yaratıcı Makyaj Stüdyosu, yılbaşı için tüyün incecik hafifliğinden esinlenerek "Plumes Precieuses"adlı yepyeni bir koleksiyon oluşturdu. Altın ve gümüşün ışıltılarını taşıyan Chanel yılbaşı koleksiyonunun kalbinde dudak ve tırnaklar için tasarlanan, duyuları harekete geçiren yoğun ve çarpıcı kırmızılar var. Yoğun renkleriyle 'La Flamboyante' ruj ve 'Phenix' oje yılbaşı gecesinda göz alıcı bir stile bürünmek isteyenler için mükemmel bir seçim olabilir.

Chanel 2015 Yılbaşı Makyaj Koleksiyonu

chanel yilbasi koleksiyon makyaj guzellik

Dudak ve tırnaklara odaklanan Chanel yılbaşı koleksiyonunda, ten makyajı için yumuşak ve çekici bir şeftali tonu tercih edilmiş. İçinde inci ışıltısı olan Camélia de Plumes, hem göz makyajına hem de allığın üzerine uygulanabiliyor.

Beş renkten oluşan 'Oiseaux de Nuit' adlı Chanel far paletinde gümüş ve altın tonları bir arada bulunuyor. Paletteki iki gri ton gözleri belirginleştirirken, koyu siyah, beyaz ve altın tonu gözlere derinlik katıyor. Chanel özel yılbaşı koleksiyonundaki açık renkli, suya dayanıklı göz kalemiyse gözlerini daha büyük ve çarpıcı göstermek isteyenler için ideal.


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER