› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.07.2013

En güzel kaşlara sahip ünlüler

Benliğinizi oluşturan, sizi siz yapan kaşlarınız, yüzünüzün en önemli noktası... Eğer kaş şeklinizden memnun değilseniz, en beğendiğimiz ünlü kaşlarından ilham alabilirsiniz!

Getty Images Turkey

Sizi bir anda bambaşka biri yapabilecek bir mucize var. Hayır makyajdan bahsetmiyoruz; bizim söylediğimiz daha kalıcı bir değişiklik. Yüzünüzü yıkadığınızda geçmeyecek, eski fotoğraflarınızla karşılaştığınızda "ne kadar da değişmişim" demeden bırakmayacak.

Görünüşü belki de en az estetik operasyonlar kadar değiştiren bu mucizeye yıllardır "kaş" diyoruz. Bir türlü istediğiniz şekli bulamadığınızı, yıllar içinde o kuaför senin bu kuaför benim dolaşarak en mükemmeli bulmaya çalıştığınızı biliyoruz. Ama belki de ideal kaşınızı çok önceden bulmuş şanslı azınlık arasında da olabilirsiniz; kim bilir?

Gelin şimdi ünlülerdeki duruma bakalım. Kaşlarını beğendiğimiz ünlüler bakın yüz şekillerine uyan en doğru kaşı nasıl bulmuşlar...



Eğer kaşınızdan memnun değilseniz, en beğendiğimiz ünlü kaşlarından ilham alabilirsiniz! Tabii şunu hatırlatmakta fayda var, her kaş her yüz şekline uygun değildir. Yüzünüze en uygun kaş şeklini öğrenmek için haberimizden yararlanabilir, kaş şeklinizi belirlerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2