› 
 › 
11.02.2019

essence makyaj trendleriyle romantik görünüm

Sevgililer Günü’nde makyajınızla ışıldayın. essence'in 2019 makyaj trendlerini rahatlıkla uygulayabileceğiniz makyaj ürünleri dikkatleri üzerinize çekecek.

Aşkın ve sevginin günü Sevgililer Günü’nde sevdiğinize alacağız hediye kadar kıyafetiniz, saçınız, makyajınız da önem taşıyor. Bu özel günde kıyafetiniz ve makyajınızla göz alıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. essence’in 2019 makyaj trendlerini rahatlıkla uygulayabileceğiniz makyaj ürünleri de dikkatleri üzerinize çekecek.

Yeni makyaj trendleriyle romantik görünüm

Yılın en romantik günü kuşkusuz Sevgililer Günü. Aşkını ve sevgisini sevdiğine özel bir şekilde
ifade etmek isteyenler için Sevgililer Günü daha da anlam kazanıyor.

Kıyafetin tamamlayıcısı olan makyajın da özel olmasını isteyenler 2019’un öne çıkan trendlerini tercih ederek, çekici bir görünüm elde edebilir. essence, parıltılı ojelerden, dudaklara çekicilik katacak rujlara ve gözleri vurgulayacak farlara kadar en yeni ürünleriyle Sevgililer Günü makyajına eşlik ediyor.

essence fondötenSevgililer Günü makyajı yaparken yüzündeki doğal hatları korumak isteyenler ve sadelikten yana olanlar mat ve ince oluşuyla yüzdeki tüm kusurları doğallıkla örten essence insta perfect liqud make up’ı tercih edebilir. Pembe, krem ve turkuaz tonlardaki üç farklı renge essence’in go for the glow highlighter paletiyle de yüzünüze pastel tonlarda bir ışıltı katabilirsiniz. 2019 makyaj trendlerinde etkisini daha da arttıran holografik etkileri palet ile yakalamak mümkün.




Gözler ve dudaklar daha çekici

essence go for the glow highlighter palette_46.75TLEtkili bir makyajın olmazsa olmazı kuşkusuz gözler. Bu özel günde bakışlarınızın etkisini daha da artırmak istiyorsanız, essence melted chrome göz farları; gümüş, bakır, ten, rose, gri ve
mavi menekşe tonlarıyla size yardımcı olacak.

Kirpikleri ekstra uzatan ve hacim katan essence i need a miracle ile de göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Yoğun olarak kullanacağınız maskaranızı, tercih edeceğiniz rujunuzla dengeleyebilirsiniz.
Essence far ve rimel


Erimiş metal görünümüyle likit yapıdaki essence melted chrome liquid lipstick’i hem tek
başına hem de rujlarınızın üzerine uygulayabilirsiniz.

Tırnaklar da ışıldasın
essence cosmic lights nail polish_19.45TLBu özel günde farklılık yaratmak istiyorsanız, 2019 makyaj trendlerinin öne çıkan ışıltılarını tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. Kozmik ışıkların parıltısını essence cosmic lights nail polish’ın
gümüş, altın, pembe, mor, mavi renk seçenekleriyle tırnaklarınızda hissedebilirsiniz. essence ürünlerine; Rossmann, T-shop, eveshop’ın yanı sıra Watsons’ın seçili mağazalarından ve watsons.com.tr’den de ulaşılabiliyor.

Ürünler:
  • essence i need a miracle! volumizing & strengthening mascara fiyatı: 26,98 TL
  • essence melted chrome eyeshadow fiyatı: 23,25 TL
  • essence melted chrome liquid lipstick fiyatı: 21,75  TL
  • essence insta perfect liquid make up fiyatı:  34,95  TL
  • essence cosmic lights nail polish fiyatı: 19,45 TL
  • essence go for the glow highlighter palette fiyatı: 46,75 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER