› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.11.2009

Fred Farrugia makyaj ürünleri Türkiye’de!

Orjinal tasarımlı, kolay taşınabilir, özgün makyaj setleri artık Sephora’larda…

Fred Farrugia, çok küçük yaşlardan beri, renklere ve materyallerle olan düşkünlüğüyle, kaderinin onu moda ve güzellik dünyasına sürükleyeceğini biliyordu. Bir süre, Fransız televizyonu Canal+’da yayınlanan ünlü TV program “Les Nuls”da çalıştı. Daha sonra, uluslararası üne sahip Peter Lindbergh, Jean-Baptiste Mondino ve Javier Vallhonrat gibi fotoğrafçıların yanı sıra; bir Lewis Furey filmi olan “Starmania”nın makyajlarını yaptı. Ayrıca sayısız Haute Couture ve Ready-to-Wear defilelerinin makyaj tasarımlarını gerçekleştirdi.

Fred Farrugia makyaj ürünleri Türkiye’de!

Jean Paul Gaultier ile tanışması ise her şeyi değiştirdi. Kendine olan güveni ve farklı uygulanabilen özgün makyaj stilleriyle, 1997’de Lancome’un ilgisini çekti. Bu tarihten itibaren 8 yıl süreyle, Lancome’un ürün gelişimini ve makyaj koleksiyonlarının artistik yöneticiliğini yaptı. Daha sonra,yılların getirdiği deneyimle ve inanılmaz fırsatlarla güçlenen Fred Farrugia, Lancome’dan ayrılarak hayalini gerçekleştirmeye, kendi markasını yaratmaya karar verdi. Fred Farrugia’nın hayali makyaja ve onu kullanan kadınlara özgürlük sağlamaktı. Özgün konsepti, yenilikçi ve özel tasarımı materyallerde hayat buldu, şaşırtıcı renkler inanılmaz sonuçlar bir araya geldi. Fred Farrugia modern ve yenilikçi vizyonunu yansıtarak güzelliği pragmatik güçlerle buluşturuyor ve bu özgünlüğü 2 F harfi ile vurguluyor.



Engel tanımayan, tamamen özgür makyaj...
Fred Farrugia’nın kendi makyaj markasını yaratması yaklaşık 5 sene sürdü. Bu süreç belli kural ve tabuları sorgulayarak mücadele vermesi ile gerçekleşti.
Amacı, mükemmel bir görünüm için taşınabilir ve kişiselleştirilebilen makyaj serisi yaratmaktı. Kadınlara ayna kullanmadan bile rahatlıkla uygulayabilecekleri kolay ve pratik ürünler sunmak, onu amacına yönelten tutkusu oldu.

Hayaller gerçeğe dönüştürülürken, aşılması gereken tek bir engel vardı: Ambalaj... Fred Farrugia, modern, pratik, güzel ve sade bir paketleme tasarımı yapmaya kararlıydı. Cesur kreasyonlarıyla dikkat çeken yetenekli tasarımcı Ora-Ito ile tanışması, Fred Farrugia için gerçekten mucize sayılabilecek bir dönüm noktası oldu. Aynı kuşaktan gelen iki adam hemen birbirlerini anladı ve uyum sağladı. Ora-Ito’nun “palette” olarak adlandırdığı tasarım, tek bir hareketle kolayca çıkartılıp tekrar takılabilen modüllerden oluşan, değişken ve genişletilebilir bir makyaj setini içeren kreasyona ilham vermeye yetti.


Pratik ve hızlı uygulama sağlayan, ipeksi bir dokuya sahip ürünlerin tek bir palette toplandığı Fred Farrugia, üst üste eklenebilir modülleriyle, bir makyaj setinden çok daha ötesini sunuyor. Hem naturel, hem sofistike bir görünüm aynaya ihtiyaç duymadan kolayca gerçekleştirilebiliyor.

Fondötenlerde, yağ içeren maddeler yerine balmumu kullanılarak anında pürüzsüz ve ipeksi görünüm elde ediliyor.

Sonuçta; tüm ürünler, parmak ucu veya bir fırçayla kolayca karıştırılıp uygulanabiliyor,hafif rötuşlarla kusursuz bir makyaj elde ediliyor.

Geniş bir ürün yelpazesine sahip Fred Farrugia, 104 farklı renk tonu ile yüz, göz ve dudaklar için yeni jenerasyon makyajın kapılarını aralıyor. Çok uluslu bir marka olan Fred Farrugia, tüm cilt tiplerine ve etnik gruplara, kendilerine en uygun ve hatasız makyaj yapma fırsatı sunuyor.

Aksesuvarlar
• İşaret ve orta parmağınızı içine sokabileceğiniz bir eldiven şeklinde tasarlanmış, bir tarafıyla fondöteni, diğer tarafıyla pudrayı uygulamanızı sağlayan, eşsiz, çift taraflı parmak süngeri.
Küçük bir ekstra: Her yere götürebilmeniz için, paleti koruyan bir Fred Farrugia kesesi.
Çift taraflı fırça: Göz makyajı için ihtiyaç duyulan her şey... Eğimli eyeliner fırçası, mükemmel bir uygulama sağlıyor. Karıştırıcı taraf, eyeliner çizgisini yumuşatıp daha güzel bir görünüm vermenin yanı sıra, far fırçası olarak da kullanılıyor.
Düz kesimli dudak fırçası, dudak çizgilerinin rahatça belirlenmesini sağlıyor.
Ultra kompakt ve kusursuz allık fırçası, elmacık kemiklerini ortaya çıkarmak için deriyi adeta okşuyor.
Maskara fırçası, 60’ları hatırlatan bir görünüm yaratmak için kirpikleri ayırıyor, hacim veriyor ve uzatıyor.
Karıştırma fırçası, esnek ucuyla, malzemelerin kolayca karıştırılıp uygulanmasını sağlıyor. Fırçanın koyu tonlar için siyah, açık tonlar için beyaz olmak üzere iki tarafı bulunuyor.


İlgili haberler:

Kusur kapatıcı makyaj serisi: Couvrance

Guerlain 2009 sonbahar makyajı

Nars sonbahar makyaj koleksiyonu

Dünyanın en favori makyaj markası Benefit artık Sephora'larda!

Chanel'in rengi siyah!

Dior'dan sonbahara özel koleksiyon...

Lancome "mavi"yi seçti.

Estee Lauder'ın sonbahar makyajı altın renklerinde...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER