› 
 › 
23.11.2017

Göz makyajınız için sezonun en iyi 10 far paleti

Gözlerinizi öne çıkaracak sezonun en iyi renklerine sahip far paletlerini sizler için derledik.

Gözler makyajın en önemli adımıdır. Gözlerinizi en güzel şekilde öne çıkaracak sezonun en iyi renklerine sahip far paletlerine göz atmaya ne dersiniz?

Sezonun en iyi 10 far paleti
 
1) NARS

Dumanlı bakış. Modern, eşsiz, şaşırtıcı renk kombinasyonlarının ikili dinamizmiyle sonsuzluk efekti veren Nars'ın far paletiyle buğulu gözlere sahip olacaksınız.
nars
2) Urban Decay 3 Far Paleti

Bu palete özel 12 adet şeftali tonlarında nude rengi deneyimlemeye hazır olun. Pürüzsüz matlar, göz kamaştırıcı ve ışıltılı metaliklerin yer aldığı Urban Decay 3 en açık ve ışıltılı pembeden, küçük kırmızı simlere sahip mat siyah renkleri ve kalıcılığı ile sizi etkileyecek.
na

3)  Sleek MakeUp

Sleek MakeUP’ın efsanevi i-Divine palet koleksiyonundan dumanlı ve ışıltılı gözler için sınırlı sayıda üretilen iki ayrı far paleti mevcut. Buğulu göz makyajı için tüm renkleri sunan Vintage Romance'ın ışıltıları ile dikkatleri üzerine çeken göz makyajı için Gleaming in Gold far paletleri Hella Good Eyes setinde yer alıyor. Yüksek pigmentli, kalıcı ve mineral tabanlı 12 tondan oluşan bu ürünler, yeni yılın her gününde ister gündüz ister gece kalıcı makyaj sağlıyor.
sleek
4) Yves Roche

Doğal veya buğulu bir görünüm elde etmek için 10 renk içeren 2 ayrı makyaj paleti mat ve sedefli renkler içeriyor. Ultra yumuşak pudra dokusuna sahip far paletleri 8 saate kadar dayanıklılık gösteriyor.
yvesfar
5) NOTE
 
Gözlerde derin bakışlar yaratırken, içeriğindeki E vitamini sayesinde yüzün en hassas bölgesi olan göz kapaklarını korumaya yardımcı olur. Dağılmayan formülü ve gölge oyunları ile gözlerde derin bakışları ortaya çıkarmaya yardımcı Luminous Silk Mono far paleti moda renkleri ile makyajdan beklenileni sunarak kalıcılığını gün boyu koruyor.
note
6) Max Factor

Masterpiece Nude Palette far, gözlerinize biçim ve kontur kazandırarak kusursuz bir göz makyajına sahip olmanızı sağlıyor. Masterpiece Nude Palettes’in sunduğu Rose, Golden ve Orchid çeşitleri ile makyajınızın farklı tonlarına eşlik ediyor. Açıktan koyuya mat ve parlak tonların yer aldığı palet far, içerdiği yüksek pigmentlerle ipeksi bir dokunuş sunuyor. 
max
7) BECCA

BECCA, en çok sevilen parlak tonlardan esinlenerek yarattığı far paleti ile kış aylarını renklendiriyor. Sınırlı sayıda sunulan ve kadifemsi dokusuyla çok beğenilecek far paletinde parlak ve metalik bitişlere sahip altı farklı ton bulunuyor.

becca
8) NYX

Ultimate Multi Finish Shadow far paletlerinde her rengin, mat, satin ve metalik olarak 3 farklı bitişi mevcut. 4 farklı teması bulunan bu paletlerdeki 12 far, kremsi ve pigmentli bir yapıya sahip.
nyx
9) Flormar

Color Wonder Far Paleti yarı mat ve ışıltılı dokusu ve birbirinden çarpıcı renkleriyle
makyajına renk katacak! Zengin pigmentleriyle tek uygulamada kendini gösteren renklerden
oluşan ve kremsi yapısıyla uygulama kolaylığı sunan Color Wonder Far Paleti, Snapstar
koleksiyonunun favori parçaları arasında!
flormar
10) MAC

Bordo tonlarının renk dalgasını içeren MAC, 2018 kışı için mükemmel planlanlanarak hazırlanmış, sezonun en moda renklerini içerisinde barındıran bir palet hazırlamış.
mac


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER