› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.01.2013

Guerlain 2013 İlkbahar Yaz Makyaj Koleksiyonu

Guerlain 2013 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu yeniliklerle geldi. İlkbaharın en hit ürünü Cils D'enfer maskara olacak, bizden söylemesi...

Guerlain 2013 İlkbahar Yaz Makyaj Koleksiyonu görücüye çıktı. Koleksiyon birkaç yenilikle birlite geldi. Bunlardan biri Cils D'enfer maskara...

Guerlain 2013 İlkbahar Yaz Makyaj Koleksiyonu


Yenilikçi bir formüle sahip Cils D'enfer maskara, esnek yapısı sayesinde çok kolay uygulanıyor. Bu yeni maskaranın sırrı üç farklı polimerin birleşiminde... İlk olarak son derece yapışkan yağlar, kirpikleri sararak kaplıyor ve kalınlaştırıyor. Ardından yumuşak balmumu, kirpikleri yumuşatarak şekil veriyor. Maskara son olarak ince bir film tabakası gibi kirpikleri tarayarak muhteşem kıvrıklık sağlıyor.
Fiyatı: 93 TL.








Ecrin 4 Couleurs göz farlarında mor tonu sezonun yıldızı! Yoğun portakal rengi ve parlak yeşil de teninize sanki güneş değmişcesine sıcak dokunuşlar katacak.
Fiyatı: 167.50 TL.






Rouge Automatique efsanesi de 4 yeni tonuyla karşımızda. Tasarımı sayesinde tek elle uygulanabilme rahatlığı sunan ruj, dayanıklı formülü sayesinde uzun saatler boyunca dayanıyor.
Fiyatı: 99 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER