› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.09.2015

H&M Beauty yenilendi!

H&M Kozmetik departmanı yenilendi. Tamamen yenilenen ambalajları ve genişletilen içerikleriyle H&M ürünlerinde seçim yaparken zorlanabilirsiniz.

H&M tutkunlarına güzel bir haberimiz var. H&M'de makyaj ve güzellik ürünleri "Yüzünüz için Moda" sloganı ile tamamen yeniledi. H&M moda dünyasındaki iddialı yaklaşımını kozmetik sektöründe de devam ettirecek gibi görünüyor.

H&M yeni güzellik serisi
h&m beauty departmanı yenilendi 1

Pudra.com ekibi olarak Zorlu AVM mağazasında yenilen H&M Beauty departmanını görmeye ve ürünleri keşfetmeye gittik. Hemen söyleyelim, ürünlerin arasında kendinizi kaybetmemeniz imkansız. 2015-2016 Sonbahar-Kış makyaj trendlerine en uygun ürünleri bulabileceğiniz H&M Beauty departmanında zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Özellikle oje rengi seçerken zorlanacağınızı tahmin ediyoruz, gerçekten çok fazla renk seçeneği mevcut.

Oldukça geniş bir yelpazede sunulan makyaj malzemelerinden, vücut ve saç bakım ürünlerinden alışveriş çantasına bir şeyler atmadan çıkmak zor. Bazı ürün gruplarında üst kalite içerikler kullanılmış üstelik, ambalajları ve içerikleri tamamen yenilenen ve genişletilen H&M Beauty ürünlerine Ecocert sertifikalı organik ürünler de eklenmiş. Birkaç hafta içinde organik ürünler de raflardaki yerine alacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER