› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.08.2015

Harika bir koleksiyon: Chanel sonbahar-kış makyaj koleksiyonu

Chanel hayran kaldığımız bir makyaj koleksiyonu ile karşımızda... Doğanın renklerinden ilham alan Chanel Les Automnales Makyaj Koleksiyonu tüm detayları ile Pudra.com'da...

Moda ve güzellik sektörünün öncülerinden Chanel, her zaman olduğu gibi önümüzdeki sezonun makyaj trendlerini belirliyor. Yazdan sonra doğadaki o sakin ve huzur verici değişimden esinlenerek oluşturulan Les Automnales 2015-2016 Sonbahar-Kış makyaj koleksiyonu bizi şimdiden etkisi altına aldı.

Harika bir koleksiyon: Chanel sonbahar-kış makyaj koleksiyonu

chanel 2015 2016 sonbahar kis makyaj koleksiyonu ruj dudak parlaticisi

Okaliptüs ve yabani biberiye yapraklarından esinlenerek oluşturulan rujların renkleri sonbahar ve kışın yansıması sanki. Bakırımsı kahve, parlak kırmızı, koyu kiremit rengi ve gül kurusu bej renklerindeki rujlar şimdiden alınacaklar listemizde. Yumuşak ama parlak bir kırmızaya sahip olanKantaron meyvesi koleksiyonun dudak parlatıcısına ilham vermiş.

chanel 2015 2016 sonbahar kis makyaj koleksiyonu far

Göz makyajımıza renk katan farlarda ise yosun, okaliptüs çiceği, kozalak, palamut, çınar ağacının yaprakları ve yer kirazı gibi yaz mevsiminin etkisini kaybetmesiyle gün yüzüne çıkan büyüleyici doğadan ilham almış.

chanel 2015 2016 sonbahar kis makyaj koleksiyonu allik

Önümüzdeki sonbahar kış sezonunda yanaklarımızı renklendirmek için kullanacağımız Chanel Les Automnales allık söğüt ağacı çiçeği ve okaliptüs yapraklarından esinlenilerek yaratılmış.

chanel 2015 2016 sonbahar kis makyaj koleksiyonu oje

Chanel'in Les Automnales koleksiyonundaki ojeler ise tüm bir kış vazgeçemeyeceğimiz iddialı koyu renklerden oluşuyor. Bordomsu kırmızı, koyu lacivert ve siyaha çalan bir gri...

Doğrusu biz bu koleksiyonu incelerken kendimizi sonbaharda gibi hissettik. Koleksiyondaki renk seçimleri bizi aldı, eşsiz doğada harika bir sonbahar gezisine çıkardı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER