› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.05.2011

Inglot'un yaz renklerini gördünüz mü?

Inglot'un sonsuz renk seçeneklerine yenileri eklendi. Şeker gibi tatlı bu renkler ile makyaj yapmaya doyamayacaksınız. Morlar, lilalar, maviler, bej tonları...

2011 İlkbahar Yaz sezonu açıldı açılalı, renk sarhoşluğu yaşıyoruz. Modada blok renkler, makyajda parlak ve canlı tonlar bizi bu sezon esir etti. Şikayetçi miyiz? Elbette hayır. Çok renkli, enerjik ve neşeli bir yaz bizi bekliyor!

Inglot ile renklerle dansa devam ediyoruz. Bakalım Inglot'un koleksiyonuna en son neler eklenmiş?

Inglot'un birbirinden güzel far renklerini, rujlarını ve ojelerini görmek için tıklayın.



Inglot AMC Face&Body Bronzer: Tüm vücutta rahatlıkla kullanılabilen Inglot bronzlaştırıcı, doğal ve kadifemsi bir cilde sahip olmayı sağlıyor.

Mat ve ışıltı altı ayrı renk tonuyla cildinize uyumlu mükemmel sonuçlar sunarak sizi yaza hazırlıyor. Kıyafetlerde leke yapmayan ve uzun süre kalıcılık sağlayan bronzlaştırıcı güzelliğinize yaz ışıltısı katıyor. Üstelik 59 TL.




Inglot AMC Pure Pigment Eye Shadow: Yüksek renk konsantreli, saf pigment göz farı. Yüzde 90 saf pigmentlerden oluşuyor. Lif kabağı yağı içeriyor. Paraben içermiyor.

Uygulamaya bağlı olarak ince veya ultra yoğun etki yaratıyor. “Duraline” özel sıvısı ile uygulandığında göz kalemi olarak da kullanılabilir. Fiyatı ise 35 TL.




Inglot Lipstick: E vitamini ve kayısı çekirdeği yağı içeriyor. Dudakları nemlendiren ve koruyan özel bir formüle sahip. Kalıcılığı yüksek. Paraben içermiyor.


Inglot'un birbirinden güzel far renklerini, rujlarını ve ojelerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2