› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.02.2013

Kahverengi gözler için makyaj önerileri

Yıllarca renkli gözlülere özenerek nasıl da hata yaptınız ey kahverengi gözlüler! Oysa gözleriniz sayısız tondaki renkle uyum sağladığından ne kadar da şanslınız!

Eğer gözleriniz kahverengiyse doğuştan şanslısınız demektir. Kahverengi gözler için birçok doğru renk vardır. Bronz tonları kullandığınızda gözleriniz metalik paraya benzemez ya da koyu tonlarla yüzünüze gözünüze kömür bulaştırmış gibi durmazsınız.

Kahverengi gözler için makyaj önerileri

Gözlerinize dikkat çekmek istiyorsanız rujunuzu ve allığınızı daha natürel tonlardan seçmelisiniz. Açık tonların gözünüzü ortaya çıkaracağını ve daha büyük göstereceğini, koyu renklerin ise gözleri her zaman daha küçülteceğini aklınızda bulundurun.


Koyu kahverengi gözler
Eğer gözleriniz koyu kahverengiyse koyu ve orta koyuluktaki farlar sizin için idealdir. Siyaha yakın bir gri, erik moru ya da koyu bir yeşil işinizi görebilir. Göz makyajını vurgulayacağından siyah bir maskarayı olmazsa olmaz olarak bu listeye ekleyebiliriz.









Açık kahverengi gözler

Gözleriniz elaya çalan açık kahverengiyse siyah eyeliner’dan uzak durmanızı öneririz. Bunun yerine kahverengi ya da lacivert gibi siyahtan daha açık tonda eyeliner’lar tercih edebilirsiniz. İçinde altın dokunuşlar barındıran açık sarı tondaki farlar gözlerinizde muhteşem duracaktır.






Orta koyuluktaki kahverengi gözler
Gözlerinizi ne açık ne de koyu kahverengi olarak tanımlayamıyorsanız o halde orta koyulukta kahverengi gözlere sahipsiniz demektir.

Yeşil, menekşe rengi ya da bronz tondaki farlar sizin için yaratılmıştır. Güneşin sarı ve turuncu tonları gözlerinizle birleşince ortaya tarifsiz bir güzellik çıkacaktır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER