› 
 › 
Advertorial 23.09.2017

Likit rujlarda kalıcı ve mat cazibesi: Avon MARK Likit Mat Ruj

Akmayan, topaklanmayan Avon MARK Likit Mat Ruj ile tüm gün dudaklarınızda kadifemsi görünüm sağlamanız mümkün.

Ruj, makyajı tamamlayıcı unsurların başında geliyor. Hafif bir göz makyajınıza ek olarak çarpıcı bir ruj seçiminizle bambaşka bir görünüm kazanabilir, yoğun göz makyajlarınızda, dudaklarınıza süreceğiniz hafif bir ruj ile tüm odağı gözlere çevirebilirsiniz. Ancak ruj kullanırken bazı konulara dikkat etmek gerekiyor.

avonmarkliquid kapak
 
Özellikle dudak makyajınız için seçtiğiniz rujun kalıcı, uzun süre rengini koruyan, akıp topaklanmayan bir ruj olması gerekir. Bu anlamda rujun kalitesi, cinsi çok önemli. Peki hangisini seçeceksiniz? Doğru ruju buldunuz, onu nasıl pratik bir şekilde süreceksiniz?
 
Ruj sürerken en pratik çözümleri likit rujlar sunuyor. Likit rujlar zaman içinde ideal fırça kalınlıkları, rahat sürülebilir olmaları sayesinde makyaj çantalarının vazgeçilmezleri oldu. Ancak kalıcılık beklentisini de beraberinde getirdiler. Çünkü geleneksel ruj formundan daha akışkan olmaları nedeniyle akma, topaklanma gibi sorunlar oluşuyordu. Gün içinde sürekli tazelemek gerekiyordu. Aynı zamanda çok sevilen yoğun ve çarpıcı tonları bulmak pek mümkün değildi. Ancak artık bunun da çözümü bulundu: Avon MARK Likit Mat Ruj sayesinde rujda akma, topaklanma gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Üstelik o çok sevdiğiniz renkler de likit ruj ailesine katılıyor.
 
“Özgür makyajı seviyorum. Her gün kim olduğumu yansıtıyor, beni farkında ve hatırlanabilir kılıyor”
 
AVON MARK Likit Mat RujDudaklarınızda çarpıcı renkleri de rahatlıkla kullanabileceğiniz Avon MARK Likit Mat Ruj sayesinde hem o çok sevdiğiniz kırmızıları, bordoları kullanabilecek hem de yoğun renklerle dudaklarınızda kadifemsi bir görünüm elde edebileceksiniz. Mat tonlardaki toz pembeleri, kırmızıları, yoğun bordoları, gül kurusu gibi renkleri bulabileceğiniz Avon MARK Likit Mat Rujların en önemli özelliği akmaması ve topaklanmaması ancak özellikle sonbahar ve kış aylarında dudaklarının kurumasından şikayet eden kadınlar için de önemli bir özellik sunuyor. MARK Likit Mat Rujlar yoğun pigmentli ve kadifemsi görünüm sağlarken aynı zamanda nemlendirici etkisi sayesinde dudaklarınızın kurumasını önlüyor. Böylece her güne başka bir renk seçip yepyeni ve canlı bir görünüm kazanırken, aynı zamanda dudaklarınızın sağlığını da korumuş oluyorsunuz.
 
Elmas şeklindeki kolay uygulama sağlayan yenilikçi fırçaları sayesinde çok pratik bir şekilde sürülebilen MARK Likit Mat Rujlar aynı zamanda saatlerce süren kalıcı etkilere sahip. Bu da sizi bulduğunuz her fırsatta ayna karşısına geçip dudak makyajınızı kontrol etme sıkıntısından kurtarıyor. Nemlendirme özelliği sayesinde de dudaklarınız çatlamıyor, rujda her daim pürüzsüz bir görünüm elde edebiliyorsunuz. Üstelik MARK Likit Mat Ruj serisinde dudak makyajında sıklıkla kullandığımız 10 farklı rengi bir arada bulabiliyoruz.
 
AVON MARK Likit Mat Ruj


Şimdi gelelim dudak makyajının inceliklerine…
 
Ruj nasıl sürülür
- MARK Likit Mat Rujların rengini daha iyi göstermek için nötr renkli bir fondöten ile baz uygulayın
- Ruju sürmeden önce rengi ile uyumlu açık renkte bir kalemle kontur çizin. Böylece referans çizgisini de oluşturmuş olursunuz. Kontur bariyer etkisi de sağladığından kullandığınız rujun dağılmasını önler.
- Ruju küçük ve orta sert bir dudak fırçası ile sürün. Bu anlamda MARK Likit Mat Ruj fırçaları sizin için ideal. Elmas şekilli olması sayesinde çok daha pratik bir kullanım sağlıyor.
 
Dudak makyajı hileleri
- Dudaklarınız ince ise, seçtiğiniz ruj renginden 1 ton koyu dudak kalemi ile dudağınızın çevresinden dolaşarak bir hat çizin ve köşe kıvrımlarının içini doldurun. Ardından dudaklarınızın ortasına doğru rengi dağıtın. Daha sonrasında rujunuzu sürün.
- Dudaklarınız asimetrikse, sadece daha ince olan dudağınıza kontur çizin ancak konturu dağıtmayın. Kalın olan dudağınıza ise kontur çizmeyin, doğrudan rujunuzu sürün.
- Dudaklarınızı çok beğenmiyorsanız veya şeklini ön plana çıkarmak istemiyorsanız MARK Likit Parlak Ruj serisinin açık tonlarını kullanabilirsiniz. Açık parlak tonlar dudak şeklini ön plana çıkarmaz ve dudaklarınıza hoş bir ışıltı verir.
 
İpucu: Arada parlak renklere dönmek isterseniz pek çok farklı seçeneği ile MARK Likit Parlak Ruj serisine bakabilirsiniz. 

AVON MARK Parlak Likit Ruj


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER