› 
 › 
Pudra.com 09.10.2013

Kozmetik sevenler için vaha: Beymen Zorlu Center

Dünyaca ünlü markaları ve niş ürünleri bir araya getiren, makyajda bir ilke imza atan Beymen Zorlu Center’ın kozmetik ve parfüm departmanı açıldı.

Türkiye’nin en büyük moda mağazasına ev sahipliği yapan Beymen Zorlu Center, iki kata yayılan 10 bin metrekarelik dev mağazasıyla tüm ilgiyi üstünde toplamayı başardı. Ana girişte 500 metrekareye yerleşen, kozmetik departmanıyla da göz kamaştırıyor. Dünyaca ünlü markaların cilt bakım, makyaj ve parfüm koleksiyonlarının satışa sunulduğu özel alan kozmetik düşkünlerinin yeni durağı.

Kozmetik sevenler için vaha: Beymen Zorlu Center

Dünya devleri ve niş ürünler bir arada
Robert Piquet, Juliet has a Gun, Editions de Parfums Frederic Malle ve Dolce & Gabbana Velvet gibi dünyaca ünlü markaların özel koleksiyonlarının yanı sıra Acqua Di Parma, Montale, Mancera, Penhaligon’s, Creed, L’Artisan Parfumeur, Escentric Molecules gibi niş parfüm markaları da raflardaki yerini aldı.

Makyajda bir ilk
Beymen Zorlu Center’ın sürprizlerinden bir tanesi de Dolce & Gabbana’ın ilk make-up mağazasını modaseverlerle buluşturuyor olması. Ayrıca Beymen Nars, Bobbi Brown, Tom Ford, Laura Mercier, Guerlain, YSL, Dior gibi pek çok lüks markayı bünyesinde bulundurmasıyla kozmetikseverleri kendine çekiyor.

Erkekler için özel ürünler
Kendine özen gösteren erkekler için cilt bakım, kozmetik ürünlerinin ve Penhaligon’s ve Acqua Di Parma gibi markaların traş setlerinin satışa sunulduğu “Art of Shaving” bölümü yer alıyor. Erkekler için Creed, Editions de parfums Frederic Malle gibi markaların parfümlerinin yanı sıra Kiton, Zegna, John Varvatos, Hermes ve Commes des Garçons’un etkileyici esansları satışa sunuluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER