› 
 › 
Pudra.com 26.01.2015

L’Oreal Paris Lumi Magique ile cildiniz ışıl ışıl

L'oréal Paris Lumi Magique fondöten, baz ve aydınlatıcı özel uygulama tekniği sayesinde cildinizin kusursuz, ışıltılı ve doğal görünmesini sağlıyor. Lumi Magique ile yüzünüzde mat ve soluk görünüme son!

Bildiğimiz gibi fondötenler cildin rengini eşitlerken aslında cildin doğal ışığını da örtüyor. Artık cildimizin kusurlarını kapatırken, doğal bir ışıltını kaybetmemesini sağlayan bir serimiz var: Lumi Magique! L'Oréal Paris'in ışıktan ilham alarak formüle ettiği Lumi Magique, ciltte doğal ve aydınlık bir görünüm sağlıyor.

L’Oreal Paris Lumi Magique ile cildiniz ışıl ışıl

Lumi Magique, %40 saf su içeren hafif formülüyle, maske etkisinden uzak bir kapatıcılık sağlarken aynı zamanda cildin doğal ışığını koruyarak canlı bir ten rengi yaratıyor. Lumi Magique, hafif dokusu ve 8 saat nemlendirme özelliğiyle de kadınların favorisi olmaya aday.loreal paris lumi magique fondoten baz aydinlatici guzellik makyaj

Lumi Magique fondöten, makyajda sihirli güzelliği vaad eden bazı ve aydınlatıcısı ile beraber cildinizi gölgelerden arındırıyor. Lumi Magique Pure Light Baz, cilde doğal bir ışıltı kazandırırken aynı zamanda makyaja hazırlıyor, makyajınızın 12 saat kalıcı olmasını sağlıyor. Lumi Magique Touch of Light Aydınlatıcı ise yüzünüzde ön plana çıkartmak istediğiniz noktaları aydınlatıyor.

Lumi Magique nasıl uygulanır?


Lumi Magique, CCTV tekniği ile uygulanıyor. CCTV tekniği, Uzak Doğu makyaj ritüellerinden ilham alarak geliştirilmiş.
CC: Lumi Magique fondöteni elmacık kemiklerinizi vurgulamak için C oluşturacak şekilde teninize uygulayın.
T: Gözlerinizi aydınlatmak ve ön plana çıkarmak için Lumi Magique ile yüzünüzün merkez noktası olan T bölgesini vurgulayın.
V: Aydınlık bir görünümün son dokunuşu için Lumi Magique fondöteni çene bölgenize V oluşturacak şekilde dokunuşlarla uygulayın.

Lumi Magique Fondöten: 39.99 TL.
Lumi Magique Pure Light Baz: 39.99 TL.
Lumi Magique Touch of Light Aydınlatıcı: 39.99 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER