› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.11.2012

Lancome Happy Holidays Yılbaşı Makyaj Koleksiyonu

Lancome, parıltı ve ışıltıya bolca yer verdiği "Happy Holidays" yeni yıl makyaj koleksiyonuyla karşımızda... Sade ama göz kamaştırıcı far, ruj ve ojeler altın tonlarıyla buluşuyor.

Lancome’un yılbaşına özel hazırladığı yeni makyaj koleksiyonunda altın karşımızıa çıkıyor. Bu koleksiyonda far, oje, ruj ve göz kalemi altın ışıltılarıyla yeniden yorumlanmış.

Lancome Happy Holidays Yılbaşı Makyaj Koleksiyonu




Parıltılı pullar ile süslenmiş bu kutunun içinde Lancome'un Ombre Hypnose Mono farının altın pırıltılar ile zenginleştirilmiş halini bulacaksınız.
Daha yoğun bir etki için hafif nemlendirilmiş fırçayla uygulayabilirsiniz.
72 TL






Vernis In Love bu koleksiyona özel olarak sınırlı sayıda üretilen üç farklı tona sahip: şampanya gibi parlayan beyaz altın, zencefil kokteylinden ilham alınarak yaratılan bronz altın ve altın parıltılı aşk iksiri kadar çekici kırmızı altın…
39 TL




Dişiliğin sembolü olan L'Absolu Rouge, bu koleksiyonda göz alıcı metalik parıltılarla donatılmış. L'Absolu Rouge'un yılbaşı için için yaratılan üç farklı tonunda bakırın sedefli etkisini farkedeceksiniz. Pudra.com bakır-sedef etkisini çok sevdi. Bu ışıltılı ve parlak ruj sizi her zamankinden daha çekici gösterecek.
77 TL

Bu ürünler yılbaşını güzel geçirmemize yardım edecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER