› 
 › 
pudra.com 15.03.2011

M.A.C'in jumbo boy makyaj ürünleri geliyor!

18 Mart'ta M.A.C'in Wonder Woman koleksiyonu çıkıyor! Her ürünün “jumbo” boyda sunulduğu bu eğlenceli koleksiyonun en dikkat çekici parçası 3 tonu bir arada sunan devasa pudrası!

Gösterişten uzak ve monoton görünen bir kadın olma düşüncesini kafanızdan uzaklaştırın! 2011 İlkbahar/ Yaz Sezonunda M.A.C Wonder Woman ile güç birliği yapıyor. Doğa üstü güçlere sahip karakterler arasında Superman’den sonra en kudretli kahraman olan Wonder Woman’ın adası “Paradise Island” a doğru bir yolculuğa çıkıyoruz.

M.A.C'in jumbo boy makyaj ürünleri geliyor!


RUJ Marquise d’Russian Red: 42 TL
Opulash Mascara: 42 TL
Mineralize Skinfinish pudra: 79 TL


M.A.C Wonder Woman Koleksiyonunda heyşey “jumbo” boyutlarda. Mineralized Skinfinish pudralar, çarpcı renklerde özel ambalajları ile far paletleri, neon tonlu pigmentler, koleksiyonun haşmetine uyum sağlayan Opulash Maskara, rujlar, boardmarker büyüklünde eyeliner’lar ve lipglass’lar...


M.A.C Wonder Woman Ten Makyajı Fırça Seti: 119 TL

Hepsi ilhamını dünyanın tüm kötülüklerine karşı kafa tutan kahramanımızın cesaretinden alıyor. Gözkamaştıran ikonik kahramanımız bize tüm kadınların içinde güçlü, kendine güvenli ve karizmatik bir afrodit olduğunu hatırlatıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER