› 
 › 
Pudra.com 17.07.2012

M.A.C'in yeni koleksiyonu: Heavenly Creature

M.A.C'in “Heavenly Creature” isimli yeni koleksiyonu, renklerini Galaksi’nin volkanik ışıltılarından alıyor. Bu zengin koleksiyonda, mineralli farlar, allıklar, mineralli cilt bakım ürünleri ve fırçalar var.

M.A.C “Heavenly Creature” koleksiyonu, bize gezegenin parlak ışıklarını vaadediyor! Nasıl mı? Farların yüzeylerindeki değerli mermerleri andıran renk damarları, teninize değdiği anda gökyüzünde gördüklerinize benzer büyüleyici renk oyunları yaratıyor.

M.A.C'in yeni koleksiyonu Heavenly Creature'ı görmek için tıklayın.

Ayrıca birkaç sezon önce limitli olarak satışa çıkan ve çok sevilen Mineralize Volcanic Ash Exfoalitor da koleksiyonda yer alıyor. Bu ürün, ciltteki ölü hücreleri temizleyerek cildin tekrar derinlemesine nefes almasını sağlıyor.
























Dokuz farklı renkteki mineralli farı, dört adet sımsıcak tonlarda mineralli allığı, dört adet Mineralize Skin Finish pudrası, beş göz alıcı ruju, beş krem yapıda Cremesheen Glass dudak parlatıcısı, son dönemlerin favorisi False Lash Maskarası ve mineralli cilt bakım ürünleri ile bu koleksiyon, yıldız patlaması yapıyor!

M.A.C "Heavenly Creature" koleksiyonu 16 Temmuz'dan itibaren mağazalarda...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2