› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.03.2010

M.A.C'ten bahar için yepyeni renkler!

M.A.C'in bahar koleksiyonu 4 ana renk üzerine kurulu: Mercan, Pembe, Dore ve Mor...

Profesyonel makyaj artistlerinin en sevdiği markalardan biri hiç şüphesiz M.A.C. Sonsuz renk ve ürün seçeneği ile mağazaya girdiğiniz anda sizi içine çekerek, adeta başınızı döndürüyor! Yıllardır kozmetiklerle içiçe yaşayan biri olarak, ben de hala bu duyguları yarattığını söyleyebilirim. Üstelik M.A.C mağazalarında eğitimli uzmanlar eşliğinde, makyaj uygulamalarına yer veriyor ve kişiye yakışan makyajı öğretmek amaçlı dersler yapılıyor.

Moda da olduğu gibi, kozmetik markaları da yeni sezon koleksiyonlarını görücüye çıkartmaya başladı. Makyajda ilk aklıma gelen M.A.C oldu. Acaba nasıl bir koleksiyon hazırladı, yeni ürünler neler, favori renkleri ne olacak diye düşünürken müjdeli haber mail kutuma geldi. Yeni sezon bültenine bakarken, biz kadınları yine muhteşem bir renk karnavalının beklediğini gördüm.

M.A.C’in 2010 baharı için hazırladığı yepyeni koleksiyonu "Spring Colour Forecast" 4 mevsimden ilham alarak, 4 ana renk üzerinde yoğunlaşıyor: Mercan, Pembe, Dore ve Mor.


M.A.C 2010 Bahar Makyaj Koleksiyonunu görmek için tıklayın.




Pembe Koleksiyon


Pembeler, lavanta tonları, mercanlar, turuncu parlaklığı, doreler, sarının ışıltısı ve şarap tonlarının kızıllığı M.A.C tarafından özel olarak harmanlanıyor ve ortaya "Couture" bir renk paleti çıkıyor.



Dore Koleksiyon


Bahar koleksiyonunun iki yeniliğinden biri, içinde metalik ışıltılar barındıran "Crush Metal Pigment" renk pigmentleri, bir diğeri de şaşırtıcı tonlarda gölgeler yaratan "Blush Ombre" allık.



M.A.C 2010 Bahar Makyaj Koleksiyonunu görmek için tıklayın.




Mor Koleksiyon


Spring Colour Forecast Koleksiyonu 15 Mart 2010’dan itibaren tüm M.A.C mağazalarında!



Mercan Koleksiyon


M.A.C 2010 Bahar Makyaj Koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2