› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.06.2014

MAC Maleficent 2014 Yaz Koleksiyonu

Angelina Jolie’nin başrolde oynadığı “Maleficent” filminden ilham alınarak hazırlanan MAC Maleficent Koleksiyonu satışta!

"Uyuyan Güzel" masalının kötü kraliçesi Maleficent’in anlatılmamış hikayesini konu alan “Maleficent” filmi yeni bir MAC koleksiyonuna ilham verdi. Filmin başrol oyuncusu Angelina Jolie’nin makyajında kullanılan MAC ürünleri, Disney işbirliği ile sınırlı sayıda üretildi. MAC Maleficent koleksiyonunun renkleri, kadınların içindeki tılsımı ortaya çıkarmaya niyetli... Koleksiyon far paleti, ruj, pudra, dudak parlatıcısı, oje ve takma kirpik gibi birçok üründen oluşuyor.

MAC Maleficent 2014 Yaz Koleksiyonu

Belirgin gözler
MAC Maleficent dörtlü far paletiyle dumanlı göz makyajını rahatlıkla deneyebilirsiniz. Palet, dumanlı mat kahve (Ground Brown), saten kahve (Concrete), yoğun mat siyah (Carbon) ve yoğun simli buzlu altın (Goldmine) renklerinden oluşuyor. Yazın güneşten rengi açılan saçlarınızla kaşlarınızın uyumunu sağlamak için açık küllü, boz renkli Fling kaş kalemini kullanabilirsiniz. Rapidblack Penultimate Eyeliner, derin siyah rengiyle size eyeliner çekmeyi sevdirecek türden. Sınırlı sayıda satışa sunulan takma kirpiklerse çekici bakışlara sahip olmanız için özel olarak dizayn edilmiş. 30 ve 36 numaralı takma kirpikler isterseniz tek parça olarak isterseniz tek tek uygulanabiliyor.

Kırmızı dudaklar
True Love’s Kiss olarak adlandırılan ruj, canlı rengiyle kırmızıdan vazgeçemeyenlerin favorisi olmaya aday. Anthurium dudak parlatıcısı, berrak kırmızı tonuyla dudakları canlandırıyor ve dikkat çekici hale getiriyor. Kiss Me Quick dudak kalemiyse koleksiyondaki ruj ve dudak parlatıcısı ile tam bir uyum içinde.

Pürüzsüz ten
Şeftali-mercan renkli aydınlatıcı Bright Forecast, bu yaza özel olarak hazırlanmış. Şeftali-pembe tonlarındaki Natural Beauty pudraysa makyajınızı tamamlamanız için ideal. Kontürleme için özel üretilen Sculpt Sculpting pudra yumuşak, mat rengiyle elmacık kemikleri belirginleştirmeyi sağlıyor.

Çekici tırnaklar
Gecenin karanlığı kadar siyah Nocturnelle, gerçek kırmızı Flaming Rose ojeleri tırnaklara zarif bir çekicilik veriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER