› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.04.2014

Mat ruj sürmenin püf noktası

Mat ruj, saten elbise ile eşdeğerdir. Güzeli ve çirkini anında belli eder. Mat ruj sürmeden önce mutlaka bu yazıyı okumalısınız...

Mat dokulu rujları uygulamak biraz zor olabiliyor. Siz de mat ruj çılgınlığına kapılanlardansanız, bu işin minik püf noktasını mutlaka öğrenmelisiniz.

Mat ruj sürmenin püf noktası

Dudak üzerindeki en ufak çizgiyi, çatlamış deriyi ne belli eder derseniz, hemen mat ruj sürün deriz. Mat rujlar, en ufak pürüzü bile belli ederler maalesef. Cildinize nasıl bakım yapıyorsanız, dudaklarınıza da aynı özeni göstermelisiniz.

Peeling şart!
Ruj sürmeden önce dudaklarınıza mutlaka peeling yapın. Yüzünüz için olan ürünü kullanabilirsiniz. Ya da dudaklarınızı diş fırçası ile fırçalayabilirsiniz. Fırçalamak, çok etkili sonuç verir, hem de anında! Bu işlemlerden sonra dudak koruyucusunu nemlendirici olarak sürüp ardından rujunuzu uygulayın.

Bir de, geceleri yatmadan önce cilt onarıcı bir krem ile (Bepanthol gibi) dudaklarınızı nemlendirirseniz, ertesi sabah kusursuz dudaklarla uyanırsınız.

Fakat mat rujlar ne yaparsanız yapın, dudakları kurutma eğilimindedir. O yüzden gün içinde ruju tazelemeden önce altına mutlaka nemlendiricinizi sürün. Ruju kat kat, nemlendirici olmadan uygulamayın. Yoksa siz farkında bile olmadan dudaklarınız sizi korkutacak duruma gelebilir!

Dolgun dudak için aydınlatıcı uygulaması: Dudaklarınızın tam ortasına aydınlatıcıyı değdirin, yaymayın. Üstüne rujunuzu sürün. Aydınlatıcının yaratacağı efekt ile dudaklarınız daha dolgun görünecektir. Denenmiştir!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER