› 
 › 
28.03.2018

MBFWI podyum makyajlarında NARS Cosmetics imzası

MBFWI 2018 kapsamında gerçekleşen Lug Von Siga ve Raşit Bağzıbağlı defilelerinde mankenlerin makyajlarına NARS Cosmetics imza attı.

Narsexhibitablush

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 27 Mart günü gerçekleşen Lug Von Siga ve Raşit Bağzıbağlı defilelerinde podyumda yer alan mankenlerin makyajları NARS Cosmetics imzasını taşıyordu.

27 Mart günü gerçekleşen Lug Von Siga defilesinde, modellere doğal görünümlü ten makyajı ile cilde taze, sağlıklı ve aydınlık bir görünüm verildi.
 
NARS for Lug Von Siga
Göz pınarları ışıltı ile aydınlatıldı, yanaklarda doğal bronzluk etkisi sağlandı. Makyajın vurucu darbesi ise dudaklarda tercih edilen koyu kırmızı rengi oldu.
 
LVG & Nars Cosmetics

Lug Von Siga defilesinde kullanılan makyaj ürünleri
  • Ten makyajı: Optimal Brightening Concentrate, Smooth & Protect Primer SPF50, Pure Radiant Tinted Moisturizer, Radiant Creamy Concealer
  • Yanak makyajı: Laguna Bronzing Powder, Hot Sand Highlighting Blush
  • Göz makyajı: Exhibit A blush, Laguna Bronzing Powder, NARSissist Wanted Eyeshadow Palette
  • Kaş makyajı: Brow Gel
  • Dudak makyajı: Bette Audacious Liptstick

Raşit Bağzıbağlı da 10. yıl özel koleksiyonu için NARS'ı seçti

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 27 Mart günü gerçekleşen Raşit Bağzıbağlı’nın 10. yıla özel koleksiyonunu sunduğu defilesinde de makyajlar NARS Cosmetics imzasını taşıyordu.
Nars for Raşit Bağzıbağlı

Defilesinde 70’li ve 80’li yılların dinamizminden ilham alan tasarımcı, koleksiyonunda parıltılara yer verirken makyajda da ışıltılı bir görünüm hakimdi.
 
NARS for Raşit Bağzıbağlı

Gözlerde dumanlı makyaj ve bakır tonları ön plana çıkartılarak seksi kadını imajı kusursuz bir şekilde yansıtılmıştı. Yanaklarda ve dudaklarda ise natürel tonlar tercih edildi.

Raşit Bağzıbağlı'nın defilesinde kullanılan makyaj ürünleri
  • Ten makyajı: NARSskin Multi-Action Hydrating Toner, NARSskin Aqua Gel Luminous Oil-Free Moisturizer, Natural Radiant Longwear Foundation, Radiant Creamy Concealer, Light Reflecting Pressed Setting Powder
  • Yanak makyajı: Free soul highlighting blush, Reckless blush, Orgasm Blush
  • Göz makyajı: Isolde Duo Eyeshadow, NARSissist Wanted Eyeshadow Palette, Sycroxax dual Intensity Eyeshadow, Via Veneto Larger Than Eyeliner,  Black Moon Audacious Mascara
  • Kaş makyajı: Brow Perfector
  • Dudak makyajı: Orgasm Lipstick

Ürünleri daha detaylı görmek için galerimizi gezebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2