› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.08.2014

Mükemmel bacaklar için makyaj sırları

Kırmızı halıda, sahnelerde gördüğümüz ünlüler gibi kusursuz bacaklara sahip olmak o kadar zor değil. Mükemmel bacaklara sahip olmak için uygulayabileceğiniz makyaj hileleri Pudra.com'da.

Ünlülerin mükemmel bacaklarına bakıyor ve "Neden benim bacaklarım bu kadar kusursuz görünmüyor?" diye kendinize soruyorsanız, bu yazımız size hayalini kurduğunuz bacaklara kavuşmanız için ışık tutabilir. Aslında ünlülerin bacaklarının küçük makyaj hileleriyle kusursuz göründüğünü biliyor musunuz? Siz de bu makyaj yöntemlerini uygulayarak mini eteğinizle ya da bacak dekolteli elbisenizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hollywood'un mükemmel bacaklara sahip ünlülerini galerimizde bulabilirsiniz. Siz de bu ünlüler gibi bacaklarınızı özgürce sergilemek ve rahat pozlar vermek istiyorsanız, önerilerimizi hemen hayata geçirmeye başlayın.



Mükemmel bacakların sırrı aslında pürüzsüz bir cilde sahip olmaya bağlı. En iyi sonuca ulaşmak için tüm bu önerdiğimiz işlemleri yapmadan önce mutlaka bacaklarınıza masaj ve peeling yapın.

1 Likit fondöten
Hafif formüllü likit fondötenler sayesinde bacaklarınıza pürüzsüz bir görünüm verebilirsiniz. Bacaklarınız hafif bronzlaşmış bir görünüme sahipse, vücut nemlendiricinize biraz ışıltılı toz pudra ekleyerek, daha parlak ve sağlıklı bir sonuç elde edebilirsiniz.

2 Işıltılı pudra
Düğün, balo ya da parti gibi sahne ışıklarının parlayacağı önemli günlerde bacaklarınıza kontur yapabilirsiniz. Büyük bir fırça yardımıyla ışıltılı pudranızı kaval kemiğinizin üzerine uygulayın. Bronz bacaklara sahipseniz, ışıltılı toz pudra yerine aynı bölgeye nemlendirici uygulamalısınız. Bu, sizi abartılı bir görünümden kurtarır ve doğal ışıltınızla daha dikkat çekici görünmenizi sağlar.

3 Nemlendirici+Otobronzan
Dikkat çekici bacaklara sahip olmak için nemlendiriciyi, otobronzan losyon ya da renkli kremlerle karıştırıp kullanmayı da deneyebilirsiniz. Bu karışımı bacaklarınıza sürün, 15 dakika kurumasını bekledikten sonra büyük bir fırça yardımıyla üzerine toz pudra uygulayın. Bacağınızdaki renk farklılıklarını ve lekeleri kapatmak için bu karışıma biraz fondöten eklemeyi deneyebilirsiniz. Bacaklarınızı renklendirirken ayaklarınıza da bu karışımı uygulamayı unutmayın. Yoksa istediğiniz kusursuz görünüme kavuşmanız zor.

4 Aydınlatıcı krem
Beyoncé’un makyaj artisti Francesca Tolot, kısa sürede iyi bir sonuç elde etmek istiyorsanız, kaval kemiğinize ve bacak aralarınıza aydınlatıcı bir ürün uygulamanızı öneriyor. Buradaki önemli noktaysa dizlerinize aydınlatıcı kremi uygulamamanız. Bu ışık oyunlarıyla bacaklarınız olduğundan daha ince görünebilir.

Öneri
Vücut yağlarını parıltılı bacaklara sahip olmak için kullanmak iyi bir sonuç vermez. Emilmesi zor olduğu için elbisenizde ve oturduğunuz yerlerde iz bırakır. Çok önemli bir gece için hazırlanıyorsanız, bu renklendirme işlemlerini birkaç gün önceden deneyerek en iyi sonuca nasıl ulaşacağınızı bulmanızı öneririz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2