› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2012

Nars 2012 Yaz makyaj koleksiyonu

Yaz 2012 koleksiyonu, NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars tarafından tasarlandı ve fotoğraflandı. Bu görünüme de yine, eşsiz model Ginta Lapina hayat verdi.

Canlı renk tonları, yenilikçi ambalaj, koleksiyonların farklı isimleri, NARS’ın kurucusu ve Kreatif Direktörü François NARS’ın yaratıcılığı ve hayal gücü sayesinde markanın her alanına bu şekilde yansıyor. François kendi yarattığı serinin karakterini ve kimliğini ürünlere farklı isimler vererek oluşturmaya devam ediyor. Onun farklı tutku, ilgi ve ilham kaynağı sınır tanımıyor: Klasik filmler, seyahat, sanat, mutfak, kültür ve günlük yaşam...

NARS Koleksiyonu’nun birçok parçası François’in farklı uğraş ve ilgi alanlarını temsil ediyor. NARS ürünleri ile; François’ın hayatını şekillendiren mekanları, insanları ve deneyimleri keşfetmenin tadını çıkarın...

NARS 2012 Summer koleksiyonunu fiyatlarıyla birlikte görmek için tıklayın.

Model Ginta Lapina'nın makyajında hangi ürünler kullanıldı?
Başlangıçta Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++’in St. Moritz rengi yüzün orta bölümüne parmak uçları yardımıyla uygulandı ve dağıtıldı, sonrasında kusursuz bir görünüm için Eden Loose Powder ile sabitlendi.

Cilde bronz bir görünüm kazandırmak için Laguna Bronzer alından başlayarak, yanaklara ve çene çizgisi boyunca, yüze “3” şeklinde uygulandı. Elmacık kemiklerine Liberté Blush ile canlılık verildi ve yüzün şeklini belirginleştirmek için saç çizgisi boyunca hafifçe Taos Blush uygulandı.

Gümüş ve buzlu şeftali tonlarının karışımı Ramatuelle Trio Eyeshadow göz kapağıma uygulandı ve dağıtıldı. Trio Eyeshadow’un kayısı tonu, gümüş gölgeler ile birlikte kirpik çizgisine uygulandı. Gözkapağının alt ve üst bölümlerine Via Veneto Larger Than Life® Long-Wear Eyeliner uygulandı. Kirpikler kıvrıldıktan sonra, iki kat Larger Than Life Volumizing Mascara uygulanarak belirginleştirildi.

Dudaklar Borneo Lip Liner Pencil ile belirginleştirildi ve dolduruldu, sonrasında renk dağıtılarak yumuşatıldı. Moscow Pure Matte Lipstick ruj ve son olarak ışıltı kazandırmak için Risky Business Lip Gloss uygulandı.

NARS SUMMER 2012 KOLEKSİYONU
Ramatuelle Trio Eyeshadow (Limited Edition) FAR: 95 TL
Marie-Galante Duo Eyeshadow FAR: 79 TL
Calabria Soft Touch Shadow Pencil GÖZ KALEMİ: 60 TL
Liberté Blush ALLIK: 73 TL
Moscow Pure Matte Lipstick MAT RUJ: 65 TL
Vendanges Lipstick RUJ: 63 TL
Buenos Aires Velvet Gloss Lip Pencil DUDAK KALEMİ: 63 TL
Never Say Never Velvet Matte Lip Pencil DUDAK KALEMİ: 63 TL
Trouville Nail Polish OJE: 43 TL

Summer 2012 Koleksiyonu Mayıs ayından itibaren NARS Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal ve Nişantaşı City's mağazalarında.

NARS Bağdat caddesi Kazım Kulan Çarşısı No: 371/F Şaşkınbakkal
0216 385 86 70

NARS Citys AVM Teşvikiye Cad. Citys AVM Akkavak Katı
0212 373 25 40
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2