› 
 › 
pudra.com 10.03.2011

Nars'ın yeni mucizesi: Velvet Matte Lip Pencil

Velvet Gloss Lip Pencil'lar E vitamini ile zenginleştirilmiş ince yapısı ve hyalüronik asit tanecikleri ile dudakları besleyip nemlendirerek baştan çıkarıcı dolgun dudaklar yaratıyorlar.



Velvet Gloss Lip Pencil kampanyası için, Nars'ın kurucusu ve kreatif direktörü, François Nars, parlak dudaklar için ideal olan güçlü yüz hatlarına sahip model Iris Strubegger ile çalıştı.

Modelin makyajı
Kusursuz bir görünüm için ten öncelikle, PRO-PRIME Pore Refining Primer kullanılarak pürüzsüzleştirildi.

Sonra Barcelona Sheer Glow Foundation tüm yüze uygulandı. Laguna Bronz Pudra ile yanak kemiklerinden şakaklara doğru ve yanak çizgisinden saç çizgisine doğru kontür yapıldı.



Orgasm Illuminator, bronz pudranın üzerine uygulanarak cilde ışıltı verildi. Lovejoy Allık hafif bir şekilde yanaklara uygulandıktan sonra Albatross Highlighter ile aydınlatıldı.

Cayenne Cream Eyeshadow tüm göz kapağına sürüldü üzerine Calanque Trio Eyeshadow'un karamel rengi uygulandı. Kirpik dibi Bengali Single Eyeshadow ile belirgenleştirildi ve kaşlar Bali Single Eyeshadow ile şekillendirildi. Kirpikler 2 kat Larger Than Life Lengthening Mascara ile dolgunlaştırıldı.

Makyajı tamamlamak için dudaklar Salsa Lipliner Pencil ile şekillendirildi ve Club Mix Velvet Gloss Lip Pencil ile renklendirilip parlatıldı.



Nars Velvet Matte Lip Pencil
Mükemmel parlak, yoğun nemlendirici. NARS Velvet Matte Lip Pencil ürünlerin sevilen tüm özelliklerini alarak—jumbo boy kalem dizaynıyla ruj sürerken uygulamada kolaylık ve rahatlık—dudaklarda mükemmel ışıltılı renkler ile yeni bir boyut yaratttı.

Denizkabuğu pembesinden ahududu sorbesine kadar 6 güzel ışıltılı renk. Velvet Gloss Lip Pencil'lar E vitamini ile zenginleştirilmiş ince yapısı ve hyalüronik asit tanecikleri ile dudakları besleyip nemlendirerek baştan çıkarıcı dolgun dudaklar yaratıyorlar.

New Lover
Çilek pembesi altın ışıltılar ile öpülmüş dudaklar.

Happy Days
TV sitcom'undan esinlenerek yaratılan flörtöz ve eğlenceli, altın ışıltılarla zenginleştirilmiş uçuk mercan pembesi.

Hopi
Arizona'dan yerli Amerikan kabilesinden esinlenen bal rengi.

Frivolous
Flörtöz ve köpüklü, yanardöner deniz kabuğu pembesi.

Baroque
Barok dönemini yansıtan koyu ahududu sorbe rengi.

Club Mix
Gün içinde sofistike ama gece için çekici transparan üzüm rengi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER