› 
 › 
24.12.2018

NARS'ın yeni yüzü: Naomi Campbell

François Nars, uzun zamandır dostu ve ilham kaynağı olan süpermodel Naomi Campbell'ın NARS İlkbahar 2019 kampanyasının yeni yüzü olduğunu açıkladı.

İZLE: ESMERLERE ÖZEL MAKYAJ👇 
NARS Cosmetics, markanın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars’ın uzun zamandır dostu ve ilham kaynağı olan süpermodel Naomi Campbell’ın İlkbahar 2019 kampanyasının yeni yüzü olduğunu açıkladı. Sıkça iş birliği yapan ikili, bu sefer de makyaja karşı kurallara aykırı yaklaşımıyla bilinen François Nars’ın kamera arkasına geçtiği dört portreden oluşan fotoğraf dizisi için bir araya geldi. Bu iş birliği Nars ve Campbell’ın arkadaşlığının arka planda olduğu 20 yıldan fazla süren bir ilişkinin sonucu. İkili aynı zamanda sayısız editöryel çalışmalarda, defilelerde ve X-Ray, Makeup Your Mind ve 15X15 gibi kitap projelerinde birlikte çalıştı.

NARS'ın yeni yüzü: Naomi Campbell

Naomi CampbellNars'ın kurucusu ve yaratıcı yönetmeni François Nars, 2019 İlkbahar kampanyasının yeni yüzünün Naomi Campbell olması ile ilgili şu açıklamaları yaptı: “Naomi yaşayan bir ikon ve kameranın önünde de güçlü karakterini gösteriyor. O ve ben aile gibiyiz. Onu kariyerinin en başından beri tanıyorum. Başından beri ona, güzelliğine ve tarzına hayran olmuşumdur.”

Süpermodel Campbell ise, “François ve ben aile gibiyiz ve aynısı NARS için de geçerli. Bu kadar inanılmaz bir markanın, bu kadar uzun zamandır parçası olmaktan onur duyuyorum” diye özetliyor.

NARS'ın yeni ürünleri ile nude makyaj
2019'un makyaj trendi "yok gibi makyaj" olunca, NARS da makyaj ailesine yüzünüze renk getirecek ancak makyaj yok gibi gösterecek nude tonlar eklemiş.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER