› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.07.2014

Nars'la şeker gibi dudaklar!

Nars dudak parlatıcıları 7 yeni rengiyle çok iddialı. Deniz lavantası içeren Nars Lip Gloss rujlarla bu yaz çok daha pürüzsüz dudaklara sahip olabilirsiniz.

Hepimizin çantasında bir veya birden fazla dudak parlatıcısı oluyor. Doğal görünmek ve dudaklarımızı nemlendirmek istediğimizde renksiz dudak parlatıcılarını, çarpıcı bir görünüm içinse kırmızının tonlarını kullanmayı seviyoruz. Sevdiğimiz markalardan Nars'ın lip gloss'ları da çantamızdan ayıramadığımız ürünlerden biri. Yenilenen formülüyle Nars Lip Gloss rujlar doğal parlak tonlarıyla dudağı sarmalıyor, mükemmel bir görünüm ve çekicilik kazandırıyor. İpeksi yapıdaki kıvrık uçlu aplikatörüyle kolayca uygulanan lip gloss'lar, uzun süre dudakta kalıyor.

Nars'la şeker gibi dudaklar!

Nars dudak parlatıcılarının formülüne eklenen deniz lavantası, yaşlanma belirtilerine karşı oldukça etkili. Besleyici içeriği dudakları nemlendiriyor ve ince çizgileri doldurup dudağa pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Nars Lip Gloss koleksiyonu 7 yeni moda öncüsü renk ve 23 ikonik rengiyle toplamda 30 farklı alternatif sunuyor.

Rujların renklerini gösterecek şekilde yeniden tasarlanan şeffaf tüpleriyle de şıklığından ve kalitesinden ödün vermeyen Nars dudak parlatıcıları bu yaz dudaklarınızın şeker gibi olmasını sağlayacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER