› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2011

Neden makyaj bazı kullanmalıyız?

Uzmanlara sorduk: Neden makyaj bazı kullanmalıyız? Ünlü makyöz Hakan Kültür ve M.A.C Eğitim Müdürü Hatice Özcan, Pudra.com için cevapladı...

Geçtiğimiz günlerde en iyi makyaj bazlarını sizler için bir araya getirdik. Peki, şimdi asıl soru şu: Neden makyaj bazı kullanmalıyız? Makyaj bazı ne işe yarar? Makyajın olmazsa olmazı mıdır yoksa sadece ihtiyaç halinde mi kullanmalıyız? Tüm bu sorularımızı uzmanlar yanıtladı.

Neden makyaj bazı kullanmalıyız?


M.A.C Eğitim Müdürü Hatice Özcan
Makyaj baz ürünleri cildi pürüzsüzleştirerek fondötenin örtücülüğüne katkıda bulunur. Bu sayede gözenekler, akne, siyah nokta ve leke gibi cilt kusurlarının daha iyi gizlenmesine yardimci olur. Ayrıca üzerine uygulanacak ürünlerin cilde rahatça dağıtılmasını sağlayacağı için daha homojen bir sonuç elde edilmesine yardımcı olur. Makyaj ürünlerinin kalıcılığını ve performansını arttırır.

Tavsiyesi: M.A.C Prep+Prime
Bunun için M.A.C Prep+Prime ürünlerini kullanmanızı öneririm. Cildinizi aydınlatan, göz çevresindeki ince çizgilerin görünümünü azaltan, pürüzlerinden arındıran, sıkılaştıran ve renk eşitsizliğini dengeleyen ürünleri ile cildinizi tıpkı boş ve lekesiz bir tuval gibi kusursuz makyaj uygulamasına hazırlar.




Ünlü makyöz Hakan Kültür
Makyaj bazı ne kadar iyi olursa, makyaj o kadar mükemmel görünür. Bir de bunun tersi var; baz ne kadar kötü olursa makyaj da o denli kötü gözükür. O yüzden makyaj bazının iyi ve kaliteli olması çok önemlidir. Baz, yüzdeki kusurları gizler, hatayı düzeltir. Yüze pürüzsüzlük verir. Fakat gerekmedikçe kullanılması çok şart değildir. Eğer cildinizde herhangi bir kusur, kapatılması gereken yer yoksa kullanmanız şart değildir. Makyaj bazını ince sürmelisiniz, ne kadar ince uygularsanız o kadar iyi olur.

Tavsiyesi: Armani Fluid Master Primer
Ben 2 yıldır baz olarak Armani'nin Fluid Master Primer'ini kullanıyorum, çok memnunum. Uzun süre yüzde kalıyor, makyajı sabitliyor ve akmamasını sağlıyor. Dokusu da çok güzel, üstüne yapılan makyaj için mükemmel bir zemin hazırlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER