› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.08.2011

Organik makyaj: Nvey Eco

Julia Roberts, Sharon Stone gibi dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği organik makyaj markası Nvey Eco; renkten öte, modayı ve doğayı bir araya getiren sertifikalı gerçek organik makyaj serisi... Gelin, Nvey Eco'yu yakından tanıyalım.

Organik makyaj, tüm dünyada makyaj modasının yükselen trendi. Kadınlar, gün boyu ciltlerine temas eden ve güzelleşmenin anahtarı olan makyaj ürünlerini seçerken daha sağlıklı ve doğal olan organik makyaj ürünlerini tercih ediyorlar artık. %98 oranında organikliği sertifikayla onaylanmış ve tüm dünyada ünlü yıldızların, bilinçli güzelleşen kadınların seçimi olan Nvey Eco, güzelliğiyle büyüleyen yıldızların organik makyaj sırlarını bir süredir Türk kadınlarıyla paylaşıyor.

Organik makyaj: Nvey Eco

Havuç yağı, gül absolütü, doğal balmumu, papatya, tatlı badem yağı, yalancısafran yağı, avokado, kivi, portakal gibi doğal ürünlerden elde edilen Nvey Eco ürünleri, içeriğindeki A, B,C, E, vitaminleriyle cildinizin gerçek dostu.

Nvey Eco neleri içermiyor?
- Paraben içermez, sodyum lauril sülfat (SLS) içermez, propilen glikol içermez.
- GM İçermez, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
- Petrol bazlı bileşenler içermez.
- Nanoteknoloji bazlı bileşenler içermez.

NVEY ECO, organik gıda sertifikasına sahip olup Avustralya Hükümeti onaylıdır.

Güzelliğiyle büyüleyen yıldızlar, Nvey Eco’dan çok memnun!
Oprah, Naomi Watts, Julia Roberts, Sharon Stone, Uma Thurman, Hillary Duff gibi ünlü yıldızlar ürünlerinin koruyucu madde içermediğini iddia eden, ancak aynı zamanda ürünün bütünlüğünü muhafaza edebilen birkaç organik markadan biri olan NVEY ECO ürünlerini test etti ve sonuçtan çok memnun kaldı.

Çekimlerde yoğun bir makyaj uygulamasına maruz kalan kadın yıldızlar gibi erkek yıldızlar da kozmetik alanında devrim yaratan sertifikalı organik makyaj markası Nvey Eco’yu denedi. Samuel L. Jackson, Andy Baldwin ve Sting gibi dünyaca ünlü erkek yıldızlar; havuç yağı, gül absolütü, doğal balmumu, papatya, tatlı badem yağı, yalancısafran yağı, avakado, kivi, portakal gibi doğal ürünlerle elde edilen Nvey Eco’nun sağlıklı makyajdaki başarısını onayladı.

Nvey Eco'nun tüm makyaj ürünlerini görmek ve hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için:
www.optimersaglik.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER