› 
 › 
29.11.2018

Özge Özel'den 2019 kaş trendleri

Kaşın trendi olur mu demeyin! Bazı yıllarda ip gibi ince kaşlar modayken son yıllarda doğal kaşlar trend hale geldi. İşte Özge Özel ile 2019 kaş trendleri

İZLE: KAŞ KALINLAŞTIRMA👇 
Hande Yener, Ayşe Tolga ve Ceyda Ateş gibi ünlü isimlerin makyaj ve kaş uzmanı Özge Özel, 2019 kaş trendlerini anlattı. Son yıllardaki doğallık akımının devam edeceğini belirten Güzellik Uzmanı Özge Özel, "Kaş tasarımlarımda ve makyaj çalışmalarımda benim için en önemli olan unsurdur. Doğal olan her şey güzeldir... 2019'da da doğallık ön planda" şeklinde konuştu.
Son yıllarda moda olan kaş uygulamaları

Özge Özel'den 2019 kaş trendleri
 
Usturalı kaş alımını güçlenmesini istediğimiz bölgelere uyguluyoruz ve böylelikle kaşımızı en az iki sıra daha kalınlaştırmış oluyoruz.

Ceyda Ateş ve Güzellik Uzmanı Özge ÖzelGünümüzün en büyük sorunu yanlış alımlardan küsmüş ve dökülmelerden dolayı bozulan kaşlar... Öncelikle bu tarz kaşlarda ilk yaptığımız işlem vitamin ile kaşları gürleştirmek oluyor. Kaşları vitaminle besleyip gürleştirdikten sonra varsa dolmayan kısımlara kısmi dolum işlemi uyguluyoruz ve kaş şeklini sabitliyoruz. Vitaminle gürleşemeyecek kaşlara ise microblaiding yapıyoruz. 
Microblading kaş uygulaması 
Microblaiding, 3D kıl tekniği dediğimiz seyrek olan kaşları yoğunlaştırmak amacıyla ve kişinin kendi kıl renginde ve var olan kaşının çok dışına çıkmadan doğallık prensibimizi koruyarak yaptığımız işlemlerdir.
Kaş şeklini verirken nelere dikkat etmeli?
Bizim için en önemli olan müşterilerimizin istekleridir. Önce onlar ne istediklerini, nasıl mutlu olacaklarını anlatırlar. Sonrasında iş bize düşer. İlk işlemimiz göz başlangıcı ve göz bitişini belirlemek oluyor. Bu bize müşterilerimizin yüzüne yakışacak olan kaş şeklimizi belirlemede büyük rol oynuyor. Fazlasıyla düşük kaş yapısına sahip kişilerde amaç kaşı daha kalkık göstermektir. Çok kalkık kavisli kaşları ise düşürüp doğal hale getiriyoruz. 

Ayşe Tolga ve Özge Özel

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Mükemmel kaşlara sahip kadınların sırları
Kaşlarımız yüz ifademizi çok etkiliyor. Kaşları şekillendirirken nelere dikkat edilmesi gerektiği ve doğru kaş şekillendirme ürünleri Pudra.com'da.

Kaşlarınıza nasıl düzen verebilirsiniz?
Kaşlarınızı güzelleştirerek, yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak makyaj ve bakım ipuçlarını sizler için bir araya getirdik.

Yüzünüze en uygun kaş şekli hangisi?
Kaş şekliniz yüzünüze uygun mu? Emin misiniz? Konunun uzmanından en doğru bilgiyi almak için videolarımızı izleyin...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER