› 
 › 
06.12.2013

Özgür Masur'dan L'oreal Paris'e özel tasarım

L'oreal Paris'in yeni maskarası Wings Midnight göz alıcı bakışlar yaratıyor. Ünlü modacı Özgür Masur, Wings Midnight maskara için sezonun en çok öne çıkan trendi kelebekleri kullanarak özel bir fular tasarladı.

Bugüne kadar pek çok ünlü L'oreal Paris'in yüzü oldu. Jenifer Lopez, Eva Longoria, Bianca Balti, Claudia Schiffer, Victoria’s Secret modeli Barbara Palvin ve Gossip Girl dizisi ile tüm dünyanın tanıdığı Blake Lively markanın yüzü seçilmişti. L’Oréal Paris bu sezon çok konuşulacak yaratıcı bir projeye daha imza attı.

Özgür Masur'dan L'oreal Paris'e özel tasarım

Yeni maskarası Wings Midnight için moda dünyasının dahi tasarımcısı Özgür Masur ile özel bir işbirliği gerçekleştirdi.

Yoğun siyah ve dolgun kirpikler ile bakışlarda kelebek etkisi yaratan L’Oréal Paris Wings Midnight maskara için kelebek kanatlarını yorumlayan Özgür Masur; imzasını taşıyan L’Oréal Paris Wings Midnight maskaraya özel fular tasarımını Room Teşvikiye’de tanıttı.

Özgür Masur'un kelebek kanatları
Tasarladığı her elbiseyi büyük bir merakla beklediğimiz Özgür Masur; göz alıcı bakışlar sunan L’Oréal Paris Wings Midnight maskara için yaptığı tasarımı şöyle anlatıyor: “Güzellik trendlerini belirleyen L’Oréal Paris’in yeni ürünü Wings Midnight maskara için sezonun güçlü desenlerinden birisi olan kelebek kanatlarını yorumladığım bir fular tasarımı yaptım. 2014 kış modasında stil sahibi kadınların vazgeçilmez aksesuarı olarak fularlar çok ön planda. Kendine güvenli, yenilikleri takip eden L’Oréal Paris kadını Özgür Masur imzalı fularları ile çarpıcı bir şıklığa kavuşacak”.

Wings Midnight’in en önemli özelliğini de hemen söyleyelim: Dolgunlaştırıcı dokusu kirpikleri tek tek çevreliyor ve göz alıcı dolgunlukla kanatlanan bir görünüm yaratıyor. Devrim yaratan kelebek fırça her bir kirpiğe dipten uca uzun ve dolgun görünümünü sağlıyor.

Özgür Masur tasarımı fular hediye!
Wings Midnight maskarayı seçkin parfümerilerde bulabilirsiniz. Wings maskara ve beraberinde herhangi bir L’Oréal Paris makyaj ürünü aldığınızda bu özel fular size hediye edilecek. Acele etmenizde fayda var, çünkü sınırlı sayıda üretildi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER