› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.08.2012

Sarı renk farı sevmemiz için 3 neden

Narciso Rodriguez'den ilham alarak sarı far konusuna bodoslama dalalım dedik. Malum, tasarımcı podyumda parlak tonlar kullanmayı seviyor. Özellikle sarı far... Ama biz kadınlar bu renge biraz mesafeliyiz. İşte, sarı farı sevmemiz için 3 neden Pudra.com'da.

Podyumlardan yola çıkarak sarı far konusundaki tabuları yıkalım dedik. Sarı, kadınların makyajda pek sevdiği renklerden biri değil. Halbuki sarı ile çok yaratıcı ve etkili sonuçlar alınabilir. Sarıyı sevebiliriz GERÇEKTEN!

Sarı renk farı sevmemiz için 3 neden

Bu renk size fazla "el feneri" gibi geliyorsa, alın size 3 "güzel" neden:

1) Sarı, tam bir vurgu rengidir ve zengin renklerle çok iyi durur. Kirpik hatlarına, göz pınarına yakın kısımlara ve göz altlarına parlak sarı far sürün. Sonra gözün köşelerinde sarı far ile koyu mor ya da koyu mavi tonlarını harmanlayın. Bu renkler, renk çarkının ters tarafında olduğu, mükemmel bir çift olurlar.

2) Limon sarı, bakışlara parlak bir efekt katar. Böyle bir efekt için en iyisi krem fardır. Krem farı parmaklarınızın ucuyla göz kapağınıza astar gibi uygulayın. Hem parlak hem de aydınlık bakışlar elde ederseniz.

3) Hala ikna olmadınız mı? O zaman son hamle geliyor: Sarı, damarları belirgin soluk göz kapakları için de harika bir kapatıcı görevi görüyor. Bir taşla iki kuş!

Ne diyorsunuz? Sarı renge hala mesafeli mi duruyorsunuz? O halde ilk maddedeki öneriyi bir uygulayın bakalım. Fikriniz değişecek!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER