› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.12.2011

Sephora 2011 Yılbaşı Koleksiyonu

Sephora’nın yılbaşına özel koleksiyonunda yer alan, puantiyeli aksesuarlar ve nail patch’ler, kıpkırmızı rujlar, banyo setleri, ışıltılı vücut losyonları ve olmazsa olmaz dev paletler tıpkı “aşk” gibi herkesi etkisi altına alıyor.

Set Gloss: 67,50 TL

Sephora bu yılbaşında Güzel ve Çirkin’in hikayesinden esinleniyor. Hikaye şöyle başlıyor: Altın taneleriyle süslenmiş eşsiz ve sihirli yılbaşı partisinde herkesin korktuğu beyaz kutup ayısı ‘Sephora’nın güzel kızını’ görünce yumuşacık kalpli bir ayıya dönüşüyor, güzelin kalbini fethediyor ve bu sürpriz karşılaşma muhteşem bir aşk hikayesine dönüşüyor. O ana kadar herkesin korktuğu beyaz kutup ayısı aşkın ısıttığı kalbiyle Sephora Yılbaşı Partisi’nin masalsı kahramanına dönüşüyor.

Sephora'nın 2011 Yılbaşı Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.

Yılbaşında Sephora mağazalarından içeri girenler, kar tanelerinin her zaman soğuk olmadığını görüyor. Kar taneleriyle dekore edilen mağazada ihtişamın, lüksün ve aşkın izleri yer buluyor. Mağazada yer alan yılbaşına özel koleksiyonlar, çarpıcı ve göz alıcı makyajdan hoşlananlar için makyaj setleri, eğlenceli ve seksi banyo setleri kozmetik tutkunlarına kucak açıyor. Çarpıcı, farklı, renkli, eğlenceli pek çok hediye alternatifi sunan Sephora mağazaları, özel çok şık hediye paketleri ve uygun ürün gamıyla herkese hitap ediyor.



Set Colorful 4'lü far Seti: 48,50 TL
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2