› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.12.2017

Size ilham olacak 10 metalik makyaj

2017'de öne çıkan makyaj trendi şüphesiz metalik renkler oldu. 2018'de bol bol göreceğimiz bu iddialı trendin örnekleri ve uygulama ipuçları Pudra.com'da.

Sezonun gözde makyaj stillerinden biri metalik makyaj. Önümüzdeki dönemde bol bol göreceğimiz metalik tonlar, pırıltılara şimdiden alışmaya başlayalım...

Metalik makyaj ilk etapta sizi korkutuyorsa adım adım başlayabilirsiniz. Örneğin ilk olarak göz makyajınız ile başlayın. Açık renkli farlar ya da incecik çizgi halinde çekilmiş metalik renkte eyeliner gözünüzün alışmasına yardımcı olabilir.

Metalik eyeliner - bronz
Daha sonra koyu renkte farlar ve devamında ruj olarak devam edebilirsiniz. Unutmayın, metalik makyajda sınır yok. Dilediğiniz rengi ruj olarak dahi kullanabilirsiniz. Örneğin yeşil metalik ruj... Neden olmasın?

Metalik makyaj simli farPudra.com ipucu: Metalik tonda makyaj malzemelerine avuç dolusu para harcamak yerine, var olan farlarınıza ve rujlarınıza metalik etki bırakması için rengarenk makyaj simleri kullanabilirsiniz. Böylece metalik tonlardaki standart renklerle idare etmek yerine en sevdiğiniz far paletlerinizi, rujlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak tabii ki isterseniz pek çok markanın yeni sezon ürünleri arasında yer alan parlak, simli eyeliner'larından edinebilirsiniz. 

Metalik makyajı yüzünüzde bütün bölgelerde uygulamak yerine bir ya da iki bölge ile sınırlı bırakmanız ve geri kalan kısımları tamamen doğal renklerle tamamlamanız, en güzel ve dengeli görünümü yakalamanıza yardımcı olacaktır. 

Metalik ışıltının daha kalıcı ve belirgin olması için makyajınızın öncesinde baz sürmeyi ve ardından sprey sabitleyici kullanmayı ihmal etmeyin.
Metalik makyaj mavi far örneği
Metalik makyaj örneklerini görmek için mutlaka galerimize göz atın. 

Hazırlayan: Selen Serdaroğlu

İlgili yazılarımız:
Far nasıl sürülür?
Göz makyajında farın ayrı yeri vardır. Peki, far sürerken nelere dikkat etmeliyiz? Far rengini neye göre seçmeliyiz?

3 renkli far nasıl uygulanır?
3 renkli far paletinizden sadece tek rengi kullanmayı bırakıp 3’ünü birden kullanabilir günlük makyaj rutininize renk katabilirsiniz. Nasıl mı?

7 süper göz makyajı fikri!
Muhteşem göz makyajı önerilerine hazır mısınız? Yazın en güzel kızı olmak istiyorsanız, bu yazımız tam size göre! İşte, 7 süper fikir Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2