› 
 › 
Pudra.com 26.04.2012

Thakoon for NARS Oje Koleksiyonu

Moda ve güzellik her zaman el ele ilerliyor. Şimdi bu ellerin modayla eşleşen yeni bir oje koleksiyonu var. Thakoon NARS Oje Koleksiyonu, NARS’ın moda tasarımcısı bir marka ile oje kategorisindeki ilk işbirliği.

New York Fashion Week’te zaten birlikte işlere imza atan, NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars, Thakoon Panichgul ile birlikte limited-edition ve 6 renkten oluşan bu koleksiyonu geliştirdi.

Thakoon for NARS Oje Koleksiyonu

Renk skalasını oluştururken, Thakoon Hint baharat pazarında bulunan canlı renklerden ilham almış. Son derece doymuş ve canlı renkler, opak bitişi ile bahar için mükemmel.

Formülü uzun süre kalıcı, soyulmaz iken, tırnaklara zarar veren toluene, formaldehit ve DBP içermiyor.

Thakoon hakkında
2004 yılında ilk koleksiyonu ile, Tayland’ta kurulan, Nebraska’da büyüyen marka, kıyafetlerini, Jessica Alba, Marion Cotillard, Rachel Bilson, and First Lady Michelle Obama gibi şık ve modern kadınlar için tasarlamıştır. Thakoon 2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nda defile makyajlarını gerçekleştiren NARS ile işbirliği bu koleksiyona ilham kaynağı olmuştur.

Tonlar:
Anardana – Azalea pink
Ratin Jot – Orchid purple
Amchoor – Bright yellow
Kutki – Powder blue
Koliary – Cyan blue
Lal Mirchi – Mandarin red

6 renkten oluşan bu koleksiyonun Lal Mirchi tonu hariç geri kalanların hepsini, Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal ve Nişantaşı City’s mağazalarında bulabilirsiniz.

43 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER